Τριήμερο το Ιοannina Lake Festival

ioannina lake festival

Προ των πυλών βρίσκεται το Ιοannina Lake Festival, που επιστρέφει  στις 2,3 & 4 του Σεπτέμβρη στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Λιμνοπούλας, για ένα τριήμερο γεμάτο μουσική, δράσεις αλλά και…χρώμα!

Γνωστοί κι αγαπημένοι καλλιτέχνες της έντεχνης, της trap, της hip-hop και της pop σκηνής θα ξεσηκώσουν το κοινό αποχαιρετώντας με τον καλύτερο τρόπο το φετινό καλοκαίρι!

Με φόρα λοιπόν και δυνατή επανεκκίνηση την πρώτη μέρα στην σκηνή του festival θα ανέβουν οι Ματούλα Ζαμάνη- Εισβολέας-Χατζηφραγκέτα- Baildsa και οι Yiname the band ενώ την δεύτερη μέρα το stage  υποδέχεται τους 12ο Πίθηκο- Στιχοιμα-Λόγο Τιμής και Anser. Την Τρίτη μέρα το colour boom θα ξεσηκώσει τα Ιωάννινα με τις επιτυχίες τους οι  Josephine – Toquel – Mente Fuerte – Saske – Sidarta – Alcatrash- Βαγγέλης Κοσίνας και ο dj Χάρης Τσίτος.

«Κύριος στόχος του εγχειρήματος αυτού πέραν της διασκέδασης, είναι η δημιουργία ενός προϊόντος θεματικού τουρισμού για την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου και η ανάδειξη της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας», τόνισε ο διοργανωτής της εκδήλωσης-μη κερδοσκοπικός οργανισμός Κέντρο Νέων Ηπείρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ