Τριήμερο εκπτώσεων από την Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων

black ksenodoxeia

Ένα τριήμερο με εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και 60% εφαρμόζει η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από την Παρασκευή 25 μέχρι την Κυριακή 27 Νοεμβρίου. Μετά την επιτυχία της περσινής πρωτοβουλίας, στα ξενοδοχεία του νομού οι εκπτώσεις επεκτείνονται και αυτή τη χρονιά με προσφορές σε διαμονή, φαγητό, ποτό, spa και άλλα.

Η συμμετοχή της ΕΞΝΙ στις προσφορές της Black Friday ξεκίνησε πέρσι με στόχο να γίνει θεσμός και μετά την θετική ανταπόκριση που έτυχε από επισκέπτες και ντόπιους συνεχίζεται και φέτος κάνοντας αισθητά πιο προσιτή μια τριήμερη απόδραση στους μαγευτικούς ορεινούς προορισμούς ή τα κοσμοπολίτικα Ιωάννινα. Άλλωστε, οι προσφορές σε φαγητό, ποτό και χρήση spa δεν αφορούν μόνο τους πελάτες των ξενοδοχείων αλλά και όσους θέλουν να εκμεταλλευτούν το τριήμερο εκπτώσεων.

Μάλιστα, οι ημερομηνίες αυτές είναι ιδανικές για όσους θέλουν να αποδράσουν για ένα τριήμερο τον Νοέμβριο, με δεδομένο πως μοιράζεται η απόσταση μεταξύ της περιόδου της 28ης Οκτωβρίου και των εορτών των Χριστουγέννων, που παραδοσιακά πολύς κόσμος επιλέγει να ταξιδέψει. Ταυτόχρονα, η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μοναδική ευκαιρία για όσους δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας αλλά και όσους θέλουν να συνδυάσουν το ταξίδι τους και με μια επίσκεψη στα εντυπωσιακά καταστήματα της πόλης.

Πληροφορίες σχετικά με τα ξενοδοχεία που θα συμμετάσχουν στη δράση και τις παροχές τους θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων : www.irha.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ