Τρία χρόνια με αναστολή στον Γ. Χριστοβασίλη

xristovasilisΠοινή φυλάκισης για τρία έτη ήταν η απόφαση του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων για τον Γιώργο Χριστοβασίλη για την οφειλή προς το δημόσιο.

Η υπόθεση του Γιώργου Χριστοβασίλη για την οφειλή και μη καταβολή του ποσού των 187.120,36 ευρώ στο ελληνικό δημόσιο εκδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων.

Να υπενθυμίσουμε ότι λόγω της οφειλής αυτής ο κ. Χριστοβασίλης είχε συλληφθεί ξημερώματα, μέσα στο κέντρο διασκέδασης του γιού του και ενώπιον δεκάδων νέων της περιοχής, γεγονός που προκάλεσε πολλά σχόλια σε βάρος της τοπικής αστυνομίας.

Στο δικαστήριο μεταξύ άλλων κατέθεσαν τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ, Γιώργος Σουκοβέλος και Φώντας Βρόσγος, ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου, Κώστας Γκλίναβος, ο υπάλληλος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πότσης, μαζί με τον γιο του, αλλά και ο οδηγός του πούλμαν της ομάδας, Γιώργος Δάλλας, προκειμένου να τον στηρίξουν.

Η απόφαση που έλαβε το δικαστήριο για τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ποινή φυλάκισης για τρία χρόνια, αλλά με αναστολή λόγω του λευκού ποινικού μητρώου του ισχυρού άνδρα των Ηπειρωτών. Βέβαια, ο Χριστοβασίλης μαζί με το νομικό του σύμβουλο, κ. Βήτα, άσκησαν άμεσα έφεση.

Να σημειωθεί ότι οι οφειλές αυτές, προς τη διοίκηση του σταδίου προέρχονται από την προ Χρηστοβασίλη εποχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ