Τρεις θάνατοι σε ένα 24ωρο από τον κορωνοϊό στα Γιάννινα

koron noso

Βαθύ είναι το αποτύπωμα που αφήνει η πανδημία και στην περιοχή των Ιωαννίνων. Οι εισαγωγές στα νοσοκομεία συνεχίζονται με την κατάσταση να είναι σταθεροποιημένη αλλά χωρίς να καταγράφεται βελτίωση ή αποκλιμάκωση στις νοσηλείες.

Οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας έχουν πληρότητα που τις περισσότερες μέρες φτάνει στο απόλυτο ενώ σαφώς καλύτερη είναι στις Μονάδες Λοιμωδών όπου οι διαθέσιμες κλίνες και στα δύο νοσοκομεία είναι πολλές.

Το τελευταίο 24ωρο είναι από τα χειρότερα που υπήρξαν καθώς σημειώθηκαν τρεις θάνατοι ασθενών που νοσηλευόταν από κορωνοϊό.

Μία 95χρονη κατέληξε στη διάρκεια της νύχτας στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες. Η 95χρονη δεν είχε εμβολιαστεί και αντιμετώπιζε κι άλλα υποκείμενα νοσήματα.

Στο ίδιο νοσοκομείο κατέληξε ένας 91χρονος ο οποίος νοσηλευόταν στις κλίνες Covid από τις 5 Ιανουαρίου. Ήταν πλήρως εμβολιασμένος αλλά με υποκείμενα νοσήματα.

Στη ΜΕΘ Covid του ίδιου νοσοκομείου τέλος κατέληξε ένας 75χρονος, ο οποίος δεν ήταν εμβολιασμένος. Είχε εισαχθεί στις 7 Ιανουαρίου και παρά την προσπάθεια των γιατρών η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και τελικά έφυγε από τη ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ