Τρεις οι νικητές στον διαγωνισμό “Έτους Μόραλη”

etos morali

etos morali

Με την ανακήρυξη των νικητών ολοκληρώθηκε ο μαθητικός καλλιτεχνικός διαγωνισμός που διοργάνωσε ο Δήμος Αρταίων στα πλαίσια του «Έτους Μόραλη». Θέμα του διαγωνισμού ήταν «Η πόλη μου» και συμμετείχαν μαθητές από σχολεία όλης της Ηπείρου, με πλήθος αξιόλογων έργων, τα οποία υπεβλήθησαν στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της Ηπείρου, μετά από ανοικτή πρόσκληση του Δήμου Αρταίων.

Σε ειδική εκδήλωση στην Δημοτική Πινακοθήκη «Γ. ΜΟΡΑΛΗΣ», ανακηρύχθηκαν οι νικητές οι οποίοι είναι η μαθήτρια Βανέσσα Μπαλή από το 3ο Γυμνάσιο Άρτας, το ομαδικό έργο από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Φιλιατών και ο Χασανί Χερουλά μαθητής πρώτης τάξης του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Ιωαννίνων.

Στην εκδήλωση παρέστησαν μαθητές από σχολεία της Άρτας, μαζί με τους δασκάλους τους, εκπρόσωποι από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Άρτας, ενώ το Δήμο Αρταίων εκπροσώπησαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κώστας Χαρακλιάς και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Άννα Κουτρούμπα.

Ο Δήμος Αρταίων θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέδραμαν στο να πραγματοποιηθεί και να ολοκληρωθεί ο μαθητικός καλλιτεχνικός διαγωνισμός, ο οποίος έδειξε ότι τα παιδιά έχουν πολύ ενδιαφέρουσες καλλιτεχνικές οπτικές, αλλά και όραμα για το πώς φαντάζονται την πόλη τους, τόσο στο παρόν, όσο και στο μέλλον. Τέλος, ο Δήμος Αρταίων ευχαριστεί όλους τους μαθητές που συμμετείχαν, τους δασκάλους τους και τους Διευθυντές Εκπαίδευσης κάθε Νομού της Ηπείρου για την βοήθειά τους.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ