Τρεις εταιρίες για τον οδοφωτισμό της Ηπείρου

led new

Στο επόμενο στάδιο περνά ο διαγωνισμός για το έργο αναβάθμισης του οδοφωτισμού στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Ηπείρου. Το συγκεκριμένο έργο υλοποιείται σε σύμπραξη ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε η Οικονομική Επιτροπή οι εταιρίες που πληρούν τις απαιτήσεις συμμετοχή και το διεκδικούν είναι τρεις.

Πρόκειται για την .Ένωση INTRAKAT- OMEXOMΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.- VETTE, ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΕΡΝΑ Α.Ε.- FOTAGONLEDA.E. και ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.

Με αφορμή την εξέλιξη αυτή ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε και πάλι στα έργα οδοφωτισμού των Δήμων και Ιωαννιτών και Πρέβεζας διαβεβαιώνοντας ότι θα γίνουν οι διορθώσεις και θα προχωρήσουν.

«Είναι ένας αγώνας που αξίζει να τον ολοκληρώσουμε, ώστε να κερδίσουν και οι δημότες μέσω των ανταποδοτικών τελών και οι Δήμοι, οι οποίοι μετά την παρέλευση της δωδεκαετίας, θα έχουν στη διάθεσή τους έναν φωτισμό διάρκειας». Ο Περιφερειάρχης τόνισε ακόμη ότι έγινε όσο το δυνατόν καλύτερη δουλειά, απορρίπτοντας αιτιάσεις για ανεπάρκεια των μελετών. «Η μία μελέτη – της Πρέβεζας- έγινε επί της  τότε Αντιπεριφερειάρχη κ. Τατιάνας Καλογιάννη, η δεύτερη – του Δήμου Ιωαννιτών – επί της δικής μου εποπτείας, και έγιναν με τα ίδια κριτήρια. Άρα δεν ευσταθεί ότι δεν ξέραμε να κάνουμε τις μελέτες. Υπήρχαν όμως κάποιοι όροι που πρέπει να αλλάξουν», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ