Τρέχοντας στο Κάστρο για την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ

GIROS KASTROY17

GIROS KASTROY17

Το Σάββατο 10 Ιουνίου… Ραντεβού με τους δρομείς! Στην γνωστή πια διαδρομή «ο Γύρος του Κάστρου», με εκκίνηση από την πλατεία Μαβίλη, στις 18:00.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά χιλιάδες δρομείς όλων των ηλικιών αναμένεται να τρέξουν στα μαγευτικά στενά σοκάκια της παλιάς πόλης, αλλά και δίπλα στην ξακουστή λίμνη Παμβώτιδα κάτω από τη σκιά των αιωνόβιων πλατάνων, σήμα κατατεθέν του Μώλου, της παραλίμνιας διαδρομής έξω από το ανατολικό τμήμα των πανύψηλων τειχών της παλιάς πόλης.

Η διαδρομή στα Βίκος Street Relays 2017 στα Ιωάννινα είναι μια από τις ωραιότερες σε όλη την Ελλάδα, σε έναν αγώνα που πέρα από τον αγωνιστικό και ψυχαγωγικό του χαρακτήρα έχει και έντονη φιλανθρωπική χροιά, καθώς σημαντικό μέρος των εσόδων από τις εγγραφές των συμμετεχόντων θα διατεθεί για να στηριχθούν οικονομικά αλλά και επικοινωνιακά οι προσπάθειες της ΕΛΕΠΑΠ – Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Εγγραφές ηλεκτρονικά στο www.hermes-events.org μέχρι την Τετάρτη 7/6
Δηλώσεις συμμετοχής συμπληρώνονται και παραδίδονται έως την Πέμπτη 8 Ιουνίου στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων “Ζωσιμάδες” και ώρες 16:00-20:00 καθημερινά.
Παραλαβή υλικού και τελικές εγγραφές Παρασκευή 12:00-20:00, από την γραμματεία των αγώνων στο ξενοδοχείο Du Lac
Παραλαβή εξοπλισμού το Σάββατο 10 Ιουνίου, 10:00 – 16:00, από την γραμματεία των αγώνων στην πλατεία Μαβίλη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο [email protected] ή να ενημερωθείτε από τα Social Media.
https://www.facebook.com/StreetRelaysGreece
https://twitter.com/StreetRelays
https://www.instagram.com/street_relays
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ