Τους κορυφαίους αθλητές της πόλης βράβευσε ο Δήμος

atiles vraveia17

atiles vraveia17

Τους Γιαννιώτες αθλητές και προπονητές που διακρίθηκαν κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο βράβευσε ο Δήμος Ιωαννιτών. Πλήθος κόσμου χειροκρότησε με ενθουσιασμό τους Γιαννιώτες αθλητές οι οποίοι πέτυχαν από πανελλήνιες μέχρι παγκόσμιες και ολυμπιακές διακρίσεις, στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση που οργάνωσε χθες το βράδυ στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου, η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ιωαννιτών.

Μάλιστα φέτος βραβεύτηκαν συνολικά 300 αθλητές/τριες με τους προπονητές τους και υπήρξε ρεκόρ τόσο στον αριθμό των διακριθέντων αθλητών όσο και στον αριθμό των αθλημάτων.

atlites vraveia171

“Μας δώσατε χαρές και συγκινήσεις, μας κάνατε περήφανους και σας ευχαριστούμε” , είπε στην ομιλία του απευθυνόμενος στους αθλητές ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, ο οποίος τόνισε πως είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι αυξάνεται ο αριθμός των Γιαννιωτών αθλητών που διακρίθηκαν μέσα στις πολύ δύσκολες συνθήκες της οικονομικής κρίσης που πλήττει και τον αθλητισμό. “Αυτό είναι το πιο αισιόδοξο μήνυμα που στέλνεται όλοι εσείς στην κοινωνία μας”, υπογράμμισε ο Δήμαρχος.

Τόνισε πως για το Δήμο Ιωαννιτών, η βράβευση έχει τον συμβολικό χαρακτήρα της αναγνώριση της σκληρής προσπάθειας και της προσήλωσης που απαιτεί -ειδικά ο αθλητισμός- για να κατακτηθεί η κάθε νίκη και “συμβολίζει την ηθική αναγνώριση όχι μόνο στην προσπάθεια, αλλά και στις αξίες που πρεσβεύουν αυτά τα παιδιά”.

¨Στη βραδιά των πρωταθλητών”, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους ο Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ιωαννιτών, και Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τον Αθλητισμό, Βασίλης Καλούδης.

atlites vraveia172

Ο κ. Καλούδης συνεχάρη τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και υπογράμμισε πως πέρα από τις χαρές που μας δίνουν, “συγχρόνως δημιουργούν πρότυπα για τη νέα γένια, κάτι που είναι αναγκαίο στις μέρες μας”. Συνεχάρη τους παράγοντες των συλλόγων γιατί στηρίζουν τον πρωταθλητισμό, αλλά “κυρίως τον ερασιτεχνικό αθλητισμό που αποτελεί τη βάση του αθλητισμού”. Συνεχάρη επίσης τους γονείς των αθλητών “τους αφανείς ήρωες που συμβάλουν στην ισορροπία και την επιτυχία των παιδιών τους”.

Ο κ. Καλούδης κατέληξε λέγοντας πως “η Δ/νση Αθλητισμού και η Δημοτική Αρχή προσπαθούμε να κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή των αθλητών αναβαθμίζοντας αθλητικές εγκαταστάσεις και συνεργαζόμενοι με τα αθλητικά σωματεία”.

Την εκδήλωση “Αθλητικά Βραβεία 2016” του Δήμου Ιωαννιτών, τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, κ. Θωμάς Μπέγκας, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ιωαννιτών, κ. Κωνσταντίνος Γκόγκος και ο Αντιπρόεδρος κ. Βασίλης Καλούδης, ο Αντιπεριφερειαράρχης Ηπείρου κ. Βασίλειος Παπαχρήστου, ο Διοικητής της 8ης Μεραρχίας, Ταξίαρχος κ. Νικόλαος Ανδρεόπουλος, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κ. Γιώργος Καψάλης, ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ηπείρου, Αρχιπύραρχος κ. Κωνσταντίνος Σκούπρας, ο εκπρόσωπος της Γενικής Γραμματείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, Γενικός Δ/νής Δασών, κ. Νικόλαος Παπαευθυμίου, Περιφερειακοί Σύμβουλοι και Σύμβουλοι του Δήμου Ιωαννιτών και της Δημοτικής Κοινότητας Ιωαννίνων καθώς και Πρόεδροι Συλλόγων και Σωματείων.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ