Τους έβαλε στον πάγο το…παγοδρόμιο

PAGODROMIOΌσο αναπτύσσεται η κατασκευή του παγοδρομίου τόσο φουντώνουν οι αντιδράσεις στην Άρτα ακόμη και από μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου το οποίο ομόφωνα ψήφισε υπέρ της λειτουργίας τους.

Δεν ήξεραν…. δεν ρώτησαν. Αυτό ισχύει στην περίπτωση των περισσοτέρων οι οποίοι τώρα καλούνται να απολογηθούν στους κατοίκους για την εικόνα στην πλατεία, μπροστά από το Ναό της Παρηγορήτισσας.

Πρόκειται για μία κατασκευή- τέρας όπως την χαρακτηρίζουν οι κάτοικοι της περιοχής που καλύπτει ολόκληρη την πλατεία Σκουφά και θα παραμείνει στη θέση αυτή για έναν τουλάχιστον μήνα.

Το θέμα αυτό έχει προκαλέσει αμηχανία τόσο στη Δημοτική Αρχή όσο και σε όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης καθώς αποδεικνύεται πως άλλο νόμιζαν πως θα γίνονταν κι άλλο τελικά έγινε. Μάλιστα σε ορισμένους –άγνωστο πως- είχε δημιουργηθεί η βεβαιότητα ότι πρόκειται για ανοιχτή πίστα πατινάζ, πράγμα που δεν έχει προηγούμενο βέβαια.

Η ανάπτυξη μιας τέτοιας κατασκευής μπροστά από την Παρηγορήτισσα, από τα σπουδαιότερα μνημεία της Άρτας, δημιουργεί διπλό πονοκέφαλο και φέρει κι άλλες υπηρεσίες αντιμέτωπες πλέον με τις ευθύνες τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ