Τουριστικό λογότυπο αναζητά η Ηγουμενίτσα

Τουριστικό λογότυπο θα δημιουργήσει ο Δήμος Ηγουμενίτσας, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου.

Ειδικότερα η Επιτροπή, λαμβάνοντας υπόψη την δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας με την απειλή της πανδημίας του κορωνοϊού, την ανάγκη μιας ομαλότερης μετάβασης στην επόμενη μέρα, με σεβασμό πάντα στις αποφάσεις της Πολιτείας, καθώς και το Σχέδιο Τουριστικής Προβολής της για το 2020, αποφάσισε τη δημιουργία ενός τουριστικού λογότυπου, που θα χρησιμοποιηθεί σε δράσεις προβολής, επικοινωνίας και ενημέρωσης.

Πέραν των τεχνικών χαρακτηριστικών του, τονίζεται ιδιαιτέρως η ανάγκη το τουριστικό λογότυπο να είναι καλαίσθητο, σύγχρονο και λιτό, και να παραπέμπει στο/στα βασικότερο/α χαρακτηριστικό/ά του Δήμου Ηγουμενίτσας, δίνοντας την εικόνα ενός ελκυστικού τουριστικού προορισμού (πληροφορίες για τον Δήμο Ηγουμενίτσας στην ιστοσελίδα του Δήμου www.igoumenitsa.gr).

Επιπλέον θα πρέπει να είναι μοναδικό, αναγνωρίσιμο και να αποφευχθεί η ομοιότητά του με λογότυπα άλλων Δήμων.

Η επιλογή του καταλληλότερου λογότυπου θα αποφασιστεί αρχικά από την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής και σε δεύτερο χρόνο από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Στον δημιουργό του επικρατέστερου λογότυπου θα προσφερθεί, ως αμοιβή από τον Δήμο, το ποσό των 600€, καθώς και εύσημον  μνεία.

Οι υποψήφιοι δημιουργοί μπορούν να υποβάλλουν αποκλειστικά μία (1) πρόταση μέχρι την Παρασκευή 15 Μαΐου 2020 και ώρα 24:00, ηλεκτρονικά στο [email protected].

Η συμμετοχή για να είναι πλήρης θα πρέπει να περιλαμβάνει όλα τα αρχεία που περιγράφονται στις τεχνικές προδιαγραφές, καθώς και την αίτηση υπογεγραμμένη (Παράρτημα Β). Τα αρχεία δύνανται να αποστέλλονται και μέσω WeTransfer ή αντίστοιχης πλατφόρμας.

Για πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο του Δήμου Ηγουμενίτσας 2665361270 ή στο e-mail [email protected]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ