Του ζητούν την παραίτηση…

Η συγνώμη του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας προς Ηπειρώτες και Αιτωλοακαρνάνες, μετά τα προσβλητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται ότι δεν είναι αρκετή…

Οι αντιδράσεις συνεχίζονται όχι μόνο από κατοίκους των περιοχών αλλά και στην ίδια την Λευκάδα.

Κάτοικοι, επαγγελματίες του τουρισμού και άλλοι δεν συμμερίζονται τις απόψεις που διατύπωσε για τους γείτονες ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου αν και στη συνέχεια (μετά τα δημοσιεύματα του Epiruspost) ζήτησε συγνώμη.

Η παράταξη «Επιμελητήριο Όλων» προχώρησε σε έκτακτη ανακοίνωση με την οποία ζητά την σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου την Δευτέρα με μοναδικό θέμα την παραίτηση του Προέδρου.

«Αν για οποιονδήποτε λόγω δεν καταστεί αυτό εφικτό η παράταξή μας άμεσα θα παραιτηθεί σύσσωμη», τονίζεται στην ανακοίνωση.

«Επειδή το θέμα αυτό αφορά την τιμή και την αξιοπρέπεια κάθε Λευκαδίτη, η «συγνώμη» είναι πολύ λίγη για να καλύψει την οργή και τον θυμό της κοινωνίας μας.

Αυτοκριτική, αυτογνωσία και παραίτηση από την θέση του προέδρου του επιμελητηρίου είναι τα μόνα που θα συστήναμε, στον Σωτήρη Σκιαδαρέση μήπως καταφέρει να μην είναι δακτυλοδεικτούμενος στην πόλη του αλλά και στους αγαπημένους μας γείτονες» καταλήγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ