Του… διέφυγε η Περιφέρεια!

Ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει η δήλωση που έκανε ο βουλευτής Πρέβεζας Στέργιος Γιαννάκης μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής καθώς έκανε εκτενή αναφορά στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και σε αυτό του δήμου Πρέβεζα, όμως δεν ανέφερε ούτε μία λέξη για την Περιφέρεια Ηπείρου.

Από την δήλωση λείπουν ακόμη και τα… τυπικά συγχαρητήρια προς τον Περιφερειάρχη ο οποίος εξελέγη με ένα εντυπωσιακό ποσοστό.

«Με την σαρωτική νίκη της Ν.Δ. ύστερα από 7 χρόνια εκλογικής κυριαρχίας του ΣΥΡΙΖΑ οι Έλληνες και οι Ελληνίδες είπαν ένα εμφαντικό όχι, στέλνοντας παράλληλα και το μήνυμα για Κυβερνητική αλλαγή, για επιστροφή στην κανονικότητα, για εθνική ανάταξη και ανάπτυξη.

Ίδιο ήταν και το μήνυμα που εστάλη και σε τοπικό επίπεδο: Με διαμορφωμένο πλέον το εκλογικό αποτέλεσμα στον Δήμο Πρέβεζας και εν όψει της εκλογής Δημάρχου την επόμενη Κυριακή, θεωρώ ότι η υποψηφιότητα του Νίκου Γεωργάκου έχει όλα τα εχέγγυα, την θέληση, την γνώση, την εμπειρία και την προοπτική για να εξασφαλίσει αφ’ ενός ευρύτερες συναινέσεις, να γυρίσει σελίδα στον Δήμο και αφ’ ετέρου να υπάρξουν οι προαπαιτούμενες αναπτυξιακές δυνατότητες που έχει ανάγκη η περιοχή μας.

Του εύχομαι από καρδιάς, τόσο στον ίδιο όσο και στους συνεργάτες του, κάθε επιτυχία», αναφέρει ο γαλάζιος βουλευτής.

Το εντυπωσιακό είναι ότι είδε νίκη στο 23% του Νίκου Γεωργάκου αλλά δεν είδε απολύτως τίποτα το βράδυ της Κυριακής στην Περιφέρεια Ηπείρου… Ή απλά του διέφυγε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ