Τώρα δημοπρατείται η… μελέτη για τον δρόμο «Γιάννινα- Κακαβιά»…

meleti ionias

Τελικά κάποιοι κοροϊδεύουν κάποιους.. Κι όλοι μαζί κοροϊδεύουν τους Γιαννιώτες! Τι δεν έχουμε ακούσει τους τελευταίους μήνες για τον οδικό άξονα Ιωαννίνων- Κακαβιάς!

Έχουμε ακούσει ότι ολοκληρώθηκε  η μελέτη και οσονούπω κατατίθενται οι περιβαλλοντικοί όροι..

Έχουμε ακούσει ότι το έργο εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ…

Έχουμε ακούσει ότι δημοπρατείται άμεσα..

Έρχεται λοιπόν μία απόφαση που υπογράφεται από τον Υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμανλή για να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο και να αποδείξει πως όσα λέγονται μέχρι σήμερα απέχουν από την πραγματικότητα! Και ότι το έργο ακόμη δρόμο μπροστά του!

Και η απόφαση δεν είναι άλλη από την διενέργεια του διαγωνισμού για «παροχή υπηρεσιών συμβούλου για την ωρίμανση και υποστήριξη της δημοπράτησης του έργου επέκταση Ιόνιας Οδού, Τμήμα Ιωάννινα- Κακαβιά» με προϋπολογισμό 1,8 εκατομμύρια ευρώ.EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • ionia meleti

Στην απόφαση δεν περιλαμβάνονται άλλες λεπτομέρειες.. Από τον προϋπολογισμό της υπηρεσίας ωστόσο γίνεται σαφές ότι το αντικείμενο είναι εξαιρετικά μεγάλο και προφανώς περιλαμβάνει το σύνολο των μελετών για τη δημοπράτηση του έργου.

Απομένει πλέον από την υπογραφή της σύμβασης που θα γίνει να δούμε και το χρονοδιάγραμμα για την ωρίμανση ώστε να υπάρξει σαφής εκτίμηση για τον χρόνο δημοπράτησης του έργου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ