Τον Ιούνιο σε λειτουργία το Πολυδύναμο του «Χατζηκώστα»

Το στοίχημα που είχε βάλει ο διοικητής του Νοσοκομείου Χατζηκώστα Ευάγγελος Καρβούνης, ώστε να τεθεί σε λειτουργία το Πολυδύναμο Κέντρο, το κερδίζει χάρη στον άριστο συντονισμό που έγινε μέχρι τώρα και στις συνεργασίες με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Όπως έκανε γνωστό, κατά την ετήσια εκδήλωση του νοσηλευτικού ιδρύματος, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, το Πολυδύναμο –Μονάδα Σωματικής Αποτοξίνωσης- θα ξεκινήσει την λειτουργία του, τους αμέσως επόμενους μήνες και στις 3 Ιουνίου θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια. Η ημερομηνία ανακοινώθηκε από τον ίδιο και ως μία ακόμη δέσμευση απέναντι σε όλους και κυρίως την τοπική κοινωνία.

Ήδη, όπως έκανε γνωστό ο κ. Καρβούνης, κατατέθηκε ο πλήρης φάκελος στη σχετική προκήρυξη του ΕΣΠΑ για την πρόσληψη 26 ατόμων που θα στελεχώσουν τη νέα δομή. Παράλληλα ο ψυχιατρικός τομέας του Χατζηκώστα είναι πανέτοιμος για να την στηρίξει και να την υποστηρίξει.

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη μονάδα ολοκληρωμένης σωματικής αποτοξίνωσης που λειτουργεί στην Ελλάδα και μάλιστα υπό την σκέπη του δημοσίου.

«Είναι μια πρωτοποριακή μονάδα, ένα εξαιρετικό και σημαντικό έργο και ετοιμαζόμαστε πλέον για να το λειτουργήσουμε», τόνισε στις δηλώσεις του ο κ. Καρβούνης, κάνοντας γνωστό ότι ήδη γίνονται αιτήματα από όλη την Ελλάδα.

Η Μονάδα Σωματικής Αποτοξίνωσης –το Πολυδύναμο όπως το αποκαλούμε συνήθως- κατασκευάστηκε και εξοπλίστηκε με κοινοτικούς πόρους.

Θα λειτουργήσει με την συνεργασία του ΟΚΑΝΑ και του ΚΕΘΕΑ και βέβαια του Ψυχιατρικού Τομέα του Νοσοκομείου Χατζηκώστα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ