Το Ζαγόρι τίμησε τον Βασίλη Τριάδη

triadis zagori

Έναν δικό τους άνθρωπο, τον Βασίλη Τριάδη, τίμησαν στο Γρεβενίτι. Ήταν μία πρωτοβουλία του Δήμου Ζαγορίου που θέλησε να ανταποδώσει με τον τρόπο αυτό για την προσφορά του ίδιου και της P&I στην περιοχή.

«Συνεχίζει την ευεργεσία των μεγάλων Ζαγορισίων» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Γιώργος Σουκουβέλος στην εκδήλωση που έγινε παρουσία κατοίκων του Γρεβενιτίου αλλά και άλλων χωριών του Ζαγορίου κάνοντας ειδική μνεία στην αποστολή υγειονομικού υλικού κατά την διάρκεια της πανδημίας, την στήριξη αθλητικών δραστηριοτήτων και του ποδηλατικών αγώνων που γίνονται στο Ζαγόρι.

Ο Βασίλης Τριάδης γεννήθηκε στο Γρεβενίτι Ζαγορίου όπου τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο. Φοίτησε στο Γυμνάσιο του Μετσόβου και στη συνέχεια σε Λύκειο στα Ιωάννινα.

Σπούδασε πληροφορική στην Κολωνία της Γερμανίας. Με το πέρας των σπουδών του ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα. Το 1986 έκανε πρακτική άσκηση ως προγραμματιστής στην Εταιρία BFD.Gmbh στο Iserlohn.

Δύο χρόνια αργότερα ιδρύθηκε μια νέα εταιρεία για την ανάπτυξη του δικού του λογισμικού, ένα σύστημα HRMS για το δημόσιο τομέα.

Το 1998 έγινε Διευθυντής Ανάπτυξης της εταιρείας P&I. Από το 2004 μέχρι και σήμερα, είναι διευθύνων σύμβουλος CEO της P&I.

Στο Ζαγόρι ο Βασίλης Τριάδης είναι γνωστός για την έμπρακτη βοήθειά του με δωρεές έργων κατασκευής, που συμβάλλουν στη βελτίωση των συνθηκών της ζωής των μόνιμων κατοίκων και στην διατήρηση του παραδοσιακού δομημένου περιβάλλοντος του Ζαγορίου.

Επίσης είναι πολύτιμος αρωγός και συμπαραστάτης του Δήμου σε πάμπολλες εκδηλώσεις προωθώντας έμπρακτα το κοινωνικό του έργο, διοργανώνοντας και υποστηρίζοντας μεγάλα αθλητικά events, τον Ποδηλατικό Αγώνα “Greveniti Bike 83km”, που είναι αφιερωμένος στην Ημέρα Μνήμης για τα Μαρτυρικά χωριά του Ζαγορίου καθώς και στην διαχείριση της πανδημίας στηρίζοντας τον Δήμο μας προσφέροντας το απαραίτητο υγειονομικό υλικό .

Η προσφορά τόσο του ιδίου όσο και της εταιρείας που είναι διευθύνων σύμβουλος υπερβαίνει το δήμο ,συμβάλλοντας με κοινωνική Ευαισθησία σε ολόκληρο το νόμο.

Σημειώνεται ότι ο Βασίλης Τριάδης είναι ο άνθρωπος που άνοιξε τον δρόμο για την εγκατάσταση στα Γιάννινα Γερμανικών εταιρειών υψηλής τεχνολογίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ