Το Ζαγόρι προβάλλει τον εναλλακτικό τουρισμό

zagori new

zagori new

Ο Δήμος Ναυπακτίας για 2η συνεχή χρονιά διοργανώνει την έκθεση «Nostos» για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό, από 13 έως 16 Οκτωβρίου στη Ναύπακτο.

Ο Δήμος Ζαγορίου, στον οποίο οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού γνωρίζουν ιδιαίτερη ανάπτυξη συμμετείχε με επιτυχία στην περσινή πρώτη διοργάνωση και το ίδιο θα πράξει και φέτος.

Θα φιλοξενηθεί στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου και καλεί όσους επαγγελματίες του κλάδου το επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή ή να παραδώσουν μέχρι τις 10 Οκτωβρίου υλικό προβολής της δραστηριότητάς τους στο Δήμο, ώστε να διανεμηθεί στους επισκέπτες της έκθεσης.

Η έκθεση αποτελεί, σύμφωνα με τους διοργανωτές, το διεθνές σημείο αναφοράς του ειδικού εναλλακτικού τουρισμού κάθε μορφής για όλους τους προορισμούς και τους επαγγελματίες του κλάδου που δραστηριοποιούνται στη Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η ετήσια συνάντηση αποσκοπεί στην ανάπτυξη, τη συνεργασία και τη δικτύωση όλων, όσοι φιλοδοξούν να αξιοποιήσουν τις δυναμικές νέες τάσεις στον τουρισμό.

Στο πλαίσιο αυτό, οι επαγγελματίες του τουρισμού θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να κλείσουν επαγγελματικές συμφωνίες συμμετέχοντας σε Β2Β συναντήσεις με καταξιωμένους hosted buyers (προσκεκλημένους αγοραστές) από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ