Το Ζαγόρι δροσίζει και την Κύπρο

zagori_A_PΣτη σύναψη συμφωνίας Στρατηγικής συνεργασίας προχώρησαν οι εταιρείες A&P (Αndreou and Paraskevaides) ENTERPRISES PUBLIC COMPANY LTD και ο Ελληνικός Όμιλος ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ που διατίθεται από τη ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ στην Ελλάδα και σε άλλες 12 χώρες παγκοσμίως, θα διανέμεται στην αγορά της Κύπρου αποκλειστικά από την A&P (Αndreou and Paraskevaides) ENTERPRISES PUBLIC COMPANY LTD.

«Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ έχοντας κερδίσει επάξια την καθολική εμπιστοσύνη και προτίμηση του Έλληνα καταναλωτή που το έφερε στην πρώτη θέση σε πωλήσεις στην Ελλάδα, φιλοδοξεί με την αξεπέραστη ποιότητα του και την τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιεί στην εμφιάλωση, να κερδίσει τώρα τη θέση που του αξίζει και στην Κυπριακή αγορά», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Η εταιρεία A&P (Αndreou and Paraskevaides) ENTERPRISES PUBLIC COMPANY LTD από την πλευρά της με τη στρατηγική αυτή συμφωνία, όπως χαρακτηρίζεται και από τις δυο πλευρές, προσθέτει ένα ακόμη προιόν στο οπλοστάσιο της και βάζει σαν στόχο να πρωταγωνιστήσει και στο χώρο του εμφιαλωμένου νερού.

«Το φυσικό μεταλλικό νερό Ζαγόρι θα διατίθεται στην Κυπριακή αγορά με την πληρέστερη σειρά συσκευασιών: φιάλη pet του 1,5 λίτρου, φιάλη pet του 0,5 λίτρου, φιάλη pet του 0,5λ. με sport cup, φιάλη pet του 1 λίτρου, γυάλινη φιάλη του 1 λίτρου, φιάλη pet των 5 λίτρων και γυάλινες φιάλες ανθρακούχου των 0,25 και 0,75 λίτρου, θέλοντας να καλύψει κάθε ανάγκη του Κύπριου καταναλωτή».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ