Το βραβευμένο “Αγάπη Τώρα” παρουσιάζεται στα Γιάννινα

nikolas ouranos

Το #1 βραβευμένο bestseller του «Αγάπη Τώρα» θα παρουσιάσει στα Γιάννινα ο Νικόλας Ουρανός. Η παρουσίαση θα γίνει την Τρίτη 21 Μαρτίου, στο Hotel Metropolis, Αβέρωφ 33 και σίγουρα θα κερδίσει το αναγνωστικό κοινό των Ιωαννίνων.

Ευτυχισμένοι σε μια σχέση. Γίνεται ;

Ιδού τι αναφέρει ο συγγραφές του best seller, σύμβουλος σχέσεων και ιδρυτής της www.acadimiasxeseon.gr www.nikolasouranos.com www.agapitora.gr Νικόλας Ουρανός:

Το μυαλό σου -αυτή τη στιγμή που διαβάζεις αυτό το άρθρο- μπορεί να σου λέει ότι έχεις «χάσει χρόνο», σου υπενθυμίζει όλες τις «αποτυχίες» και τις «καταστροφές» σου, και ενδόμυχα σου φέρνει στην επιφάνεια όλο τον πόνο που έχει συσσωρευθεί μέσα σου, επέτρεψε μου προσωπικά να συμμαχήσω με την ψυχή σου.

Την ψυχή σου που διψάει για την αλλαγή, που επιδιώκει την εκπλήρωση του ονείρου της ευτυχισμένης σχέσης σου, της ψυχής σου που ζητά να επουλώσεις τις πληγές σου, να δυναμώσεις και να αλλάξεις πραγματικά ώστε να είσαι ικανός να έλξεις το ανώτερο ταίρι σου.

Έχοντας λοιπόν βρει το θάρρος και την πίστη αρχικά να αναγνωρίσεις το επαναλαμβανόμενο παλιό, εστιάζοντας σε ότι ξεκινάει πολύ βαθιά από εσένα θα ξεκλειδώσεις το λουκέτο της ερωτικής σου μεταμόρφωσης.

Άλλωστε σου είναι πλέον πολύ σαφές ότι για να έχεις διαφορετικά αποτελέσματα θα χρειαστεί να ενεργήσεις και διαφορετικά. Να διαφοροποιήσεις σημαντικά σκέψεις, συναισθήματα, απόψεις, κρίσεις, πεποιθήσεις και κυρίως τις ενεργητικές πράξεις σου.

Ας δούμε όμως με ποιες παλιές αντιλήψεις ενεργούσαμε και μερικές φορές και ακόμα ενεργούμε. Γνωρίζω απόλυτα ότι πρόκειται για μια επίπονη διεργασία απλά φρόντισε απλά να «σε» παρατηρήσεις και όχι να «σε» κρίνεις αυτή τη φορά. Φτάνει πια. Τώρα έφτασε η ώρα της πραγματικής αλλαγής και όχι άλλης μίας ιστορικής αναδρομής.

Πολλές φορές – ίσως τις περισσότερες όλοι μας ζητάμε αλλαγές – ζητάμε διαφορετικά αποτελέσματα ξεχνώντας το πιο βασικό κομμάτι ότι η αλλαγή είναι θέμα διάρκειας , πειθαρχίας, συνέπειας, αποφασιστικότητας, ξε-βολέματος, μη-φόβου και νέων επιλογών.

Εκ του αποτελέσματος παρατηρείται το φαινόμενο όλοι να θέλουμε την αλλαγή και επί της ουσίας κανείς να μην κάνει τις απαιτούμενες πράξεις για να αλλάξει.
Υπάρχουν όμως άνθρωποι που το έχουν καταφέρει ;
Φυσικά και υπάρχουν!

Απλά δεν κάνουν θόρυβο! Είναι πλήρεις μέσα στη νέα πραγματικότητα που βιώνουν και προτιμούν πλέον να μιλούν μέσα από το παράδειγμά τους.

Μπορούμε άραγε λοιπόν με παλιά υλικά να φτιάξουμε καινούργιο σπίτι;
Φυσικά και όχι.

Πόσο μάλλον με πληγωμένα συναισθήματα και αρνητικές αντιλήψεις να βιώσουμε μια καταπληκτική σχέση.
Είναι η θέληση και η δέσμευσή μας να ζήσουμε διαφορετικά να μας παρακινήσει να ξεπεράσουμε όλες τις αντιστάσεις μας στις αλλαγές.

Οι περισσότεροι από εμάς κουβαλάμε, άλλος μικρά άλλος μεγαλύτερα σημάδια και γρατζουνιές, που μας έχουν τραυματίσει και έχουν υποσυνείδητα στιγματίσει την ικανότητα να αγαπάμε και τη δυνατότητα να αγαπιόμαστε. Σίγουρα όμως είμαστε κάτι περισσότερο από κάποιους που τραυματίστηκαν στο παρελθόν, ή από κάποιους που έχουν απλά υποφέρει από την έλλειψη πραγματικής αγάπης και εμπιστοσύνης.

Προοριζόμαστε να ζήσουμε και να αναπτυχθούμε δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα.

Μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα η οποία, έχει τη δυνατότητα ενώ βιώνει πολλά και διαφορετικά συναισθήματα και κάποια από αυτά επίπονα να έχει τη δυνατότητα να τα μεταστοιχειώνει με θετικό τρόπο.

Έχει την ικανότητα να εκφράζει ταυτόχρονα σκέψεις και συναισθήματα ισορροπημένα χωρίς την αίσθηση φόβου ή πιθανής εγκατάλειψης.

Μπορεί και διαχειρίζεται την αυτονομία της «μοναξιάς» της.

Διατηρεί την ενότητά και την ισορροπία της, χωρίς αυτή να αλλάζει από το αν τα πράγματα «πάνε καλά» ή «πάνε κακά» «εκεί έξω».

Μαθαίνει όλο και καλύτερα να επικοινωνεί την αυθεντικότητα και την μοναδικότητά της στο σύνολο, έχοντας την υγιή αίσθηση ότι η ζωή είναι όμορφη και πως αξίζουμε να γευτούμε τα δώρα της.

Ένα από τα θεμελιώδη συστατικά του μοντέρνου ορισμού της αγάπης είναι η προσωπική μας δράση και δημιουργικότητα. Όλες εκείνες οι ενεργές επιλογές που θα αποφασίσουμε να εντάξουμε στην σκαλέτα της καθημερινότητάς μας και χρειάζονται από εμάς κίνηση και αποφασιστικότητα για να έρθουν σε πέρας.

Είναι το σημείο που αποφασίζω να σχεδιάσω από την αρχή την καθημερινή μου δράση αφαιρώντας μηχανικότητα και προσθέτοντας συνειδητότητα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ..Γίνεται !
Ας ξεκινήσουμε να βαδίσουμε στο δρόμο με τις καινούργιες μικρές και μεγαλύτερες προσωπικές μας νίκες.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ