Το τσίπουρο του Γ. Αμυρά και τα SMS του Περιφερειάρχη!

mitsotakis p (1)

Δύο πράγματα ήταν αυτά που μονοπώλησαν το… παραπολιτικό ενδιαφέρον κατά την παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Το πεπαλαιωμένο τσίπουρο που του είχε χαρίσει προ διετίας ο Γιώργος Αμυράς και τα μηνύματα που λαμβάνει στο κινητό του από τον Περιφερειάρχη.

Ο νυν Υφυπουργός Περιβάλλοντος προ διετίας και κατά την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ανήλιο θέλησε να τον μυήσει στα μυστικά του καλού τσίπουρου και του χάρισε ένα πεπαλαιωμένο της Zoinos.

Προ ημερών η φωτογραφία έκανε και πάλι τον γύρο του διαδικτύου καθώς ορισμένοι θέλησαν να την παρουσιάσουν ως τωρινή.

Σχολίασε το γεγονός ο Γιώργος Αμυράς και απαντώντας ο Πρωθυπουργός ανέφερε ότι «κάποιοι θεωρούν ότι η οικειότητα μου με την Ήπειρο είναι τέτοια που φαντάζονται και επισκέψεις μου στην Ήπειρο χωρίς καν να έχω έρθει εδώ και να πίνω τσίπουρα η ουίσκι με τον κ. Αμυρά, ενδεχομένως στο δικό τους φαντασιακό κόσμο των fake news. Σήμερα όμως δεν μιλάμε για fake news, μιλάμε για πραγματικά έργα τα οποία υλοποιούνται και τα οποία αλλάζουν ουσιαστικά την όψη της Ηπείρου».

Την τιμητική τους είχαν και τα μηνύματα που λαμβάνει στο κινητό από τον Περιφερειάρχη. Μάλιστα  αναφορά στα μηνύματα αυτά είχε κάνει και στην επίσκεψη του Ιουνίου. Θέλησε τότε να τον αποθαρρύνει αλλά το αποτέλεσμα ήταν το αντίθετο!

«Είχα πει χαριτολογώντας στην προηγούμενη επίσκεψή μου ότι κανείς Περιφερειάρχης δεν μου στέλνει περισσότερα μηνύματα από τον Αλέκο. Το είχα πει ελπίζοντας ότι ίσως να τον αποθαρρύνω. Είχε το ανάποδο αποτέλεσμα διότι από τότε μου στέλνει διπλάσια μηνύματα, αλλά βασικά είναι για καλό γιατί με αυτόν τον τρόπο κρατάω και εγώ τη ζωντανή την επικοινωνία μου με αυτήν την πλευρά της Ελλάδος, με αυτήν την Περιφέρεια την οποία τόσο πολύ αγαπώ και τόση οικειότητα αισθάνομαι» ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ