Το θερμό ευχαριστήριο στην Αιματολογική

Θερμές ευχαριστίες στην Αιματολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και την αιμοδοσία απευθύνει η οικογένεια της Ελένης Νικολάου.

Η επιστολή ξεχειλίζει από ευγνωμοσύνη όχι μόνο για τους επιστήμονες αλλά για τους ανθρώπους που με φροντίδα και χαμόγελο αντιμετώπισαν την ασθενή.

Στο ευχαριστήριο της οικογένειας Ελένης Νικολάου αναφέρεται:

Με την παρούσα επιστολή, η οικογένειά μας επιθυμεί να εκφράσει τις πιο θερμές ευχαριστίες της για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε η ασθενής μας (όπως και όλοι οι ασθενείς) κατά το διάστημα της νοσηλείας της στην Αιματολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων με διευθύντρια την καθηγήτρια ιατρό Καψάλη Ελένη.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους ιατρούς: Χατζημιχαήλ Ελευθερία, Κυριαζοπούλου Λυδία, Σερπάνου Αναστασία, Παπακωνσταντίνου Ιωάννη, Χαραλαμπίδου Σοφία, Βάσσου Αμαλία, Γουγωπούλου Δώρα, Τσόλα Βαγγέλη, Τάσση Ηλιάνα, Κωνσταντίνα Παπαθανασίου, Μέμμο Χρηστο, στην Ειρήνη καθώς και στον Λαγό Κωνσταντίνο.

Στις νοσηλεύτριες και τους νοσηλευτές(τους δικούς της ανθρώπους) για την αδιάκοπη φροντίδα τους.

Στο διάστημα των πεντέμισι και πλέον ετών Νοσηλείας της ασθενούς μας στην Αιματολογική Κλινικη, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό κατέβαλε ο,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, με επιστημονικό κύρος, αλλά πρωτίστως με ευγένεια, ανθρωπιά και σεβασμό στην αξιοπρέπεια του δοκιμαζόμενου.

Το είδος αυτών των ανθρώπων αφήνει σημάδια ελπίδας για το μέλλον και ελαφρύνει τον πόνο μας από το πένθος μας.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αιμοδοσία για τις αμέτρητες μεταγγίσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ