Το σχέδιο του Δήμου για το Γιαννιώτικο Σαλόνι

gianiotiko panor

gianiotiko panor

Ικανοποίηση στο Δήμο Ιωαννιτών, καθώς επιλύθηκε το χρονίζον πρόβλημα με το Πάρκο Πυρσινέλλα και αυτήν εξέφρασε δημόσια ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, μαζί με τις ευχαριστίες του προς όλους όσους βοήθησαν και ειδικά τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό.

Για τον Δήμο, είναι σημαντική πλέον η επόμενη ημέρα, ωστόσο το σχέδιο για την αξιοποίηση του Πάρκου, δεν ανακοινώθηκε καθώς δεν φαίνεται ότι είναι έτοιμο.

Ο Δήμαρχος έδωσε ένα γενικό περίγραμμα, κάνοντας λόγο για ένα πάρκο ανοιχτό στους πολίτες, στολίδι, πρόσκληση και πρόκληση για τους δημότες και τους επισκέπτες.

Είναι αυτή η κατεύθυνση, η απόδοση δηλαδή του δημόσιου χώρου στους πολίτες, την οποία ακολουθεί μέχρι σήμερα η Δημοτική Αρχή σε κάθε χώρο που διεκδίκησε επιτυχώς από το ελληνικό δημόσιο, ανέφερε.

“Οι Γιαννιώτες θα πρέπει να είναι σίγουροι πως η Δημοτική Αρχή, μεθοδικά και τεκμηριωμένα με σύνεση και σοβαρότητα σχεδιάζει την αξιοποίηση του πάρκου. Όπως αποδείξαμε μέχρι σήμερα με κάθε χώρο που έχουμε διεκδικήσει κι έχουμε κατοχυρώσει, θα αποδώσουμε το Πάρκο Πυρσινέλλα στους πολίτες με τον καλύτερο τρόπο”, είπε ο Δήμαρχος.

Ο κ. Μπέγκας πρόσθεσε ότι προγραμματίζονται τα επόμενα βήματα και ότι η ολοκληρωμένη πρόταση αξιοποίησης θα παρουσιαστεί όταν είναι πλήρως ολοκληρωμένη.

Ωστόσο στη θερινή περίοδο η πρόθεση είναι να πραγματοποιηθούν διάφορες δράσεις εντός του πάρκου. Άλλωστε – όπως τόνισε ο Δήμαρχος – “η παρουσία των πολιτών και του ομίλου τένις κράτησαν ζωντανό το Γιαννιώτικο Σαλόνι” όλο αυτό το διάστημα που διαρκούσε η εκκρεμοδικία δήμου και ελληνικού δημοσίου.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ