Το Salvia στην Αρίστη προσφέρει Στάλα!

Το εστιατόριο Salvia του Aristi  Mountain Resort + Villas ανοίγει τις πόρτες του το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, και δίνει μια ακόμα πιο γιορτινή … και γευστική νότα στην πιο ξεχωριστή περίοδο του χρόνου!

Έτσι το μεσημέρι του Σαββάτου είναι αφιερωμένο στην Ηπειρώτικη μπύρα «Στάλα» με τη συνοδεία ενός μοναδικού μενού το οποίο αναδεικνύει τα αρώματα του τοπικού ποτού, και της μαγείας της φύσης του Ζαγορίου!

Η γη των Ιωαννίνων και οι τοπικοί παραγωγοί που αγαπούν την Ελλάδα και το ελληνικό προϊόν, μας δίνουν την ευκαιρία να απολαύσουμε μία από τις καλύτερες ποιοτικά και πιο γευστικές μπύρες του τόπου μας, τη Μπύρα Στάλα. Η παραγωγή της μπύρας Στάλα είναι απόλυτα προσεγμένη από την αρχή μέχρι το τέλος.

Τα πορτοκαλί και κεχριμπαρένια χρώματα, τα αρώματα εσπεριδοειδών, καραμελωμένης βύνης και σταφίδας και η αναζωογονητική φρεσκάδα της, θα γίνουν απαραίτητο συστατικό των Σαββάτων μετά τις 15 Δεκεμβρίου!

Το Aristi Mountain Resort & Villas, σας καλεί να απολαύσετε τη θέα στα Ζαγορίσια βουνά μέσα από τη ζεστασιά του εστιατορίου Salvia και να ταξιδέψετε με τη γεύση, απολαμβάνοντας τα μοναδικά αρώματα και επιγεύσεις της τοπικής μπύρας των Ιωαννίνων, αλλά και τη γαστρονομική μαεστρία που θα γεμίσει τα γιορτινά τραπέζια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ