Το’ ριξαν στο πλέξιμο και στην Κομισιόν!

epitropoi

Το πλέξιμο είναι για πολλούς αγαπημένη συνήθεια. Και λίγο πολύ όλοι έχουμε εικόνες και αναμνήσεις γιαγιάδων να δημιουργούν με τις βελόνες ή το βελονάκι!

Το πλέξιμο είχε την τιμητική του και στην Κομισιόν.

Μοναδικές εικόνες καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας της πρόεδρου της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο ευρωκοινοβούλιο καθώς δύο επίτροποι της ΕΕ εντοπίστηκαν να… πλέκουν!

Μια από τις σημαντικότερες ομιλίες της εκφώνησε στο ευρωκοινοβούλιο η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, καθώς τα όσα αναφέρει ο εκάστοτε επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην «Κατάσταση της Ένωσης» αποτελούν τον απολογισμό και την προαναγγελία των επόμενων κινήσεων της ΕΕ σε διάφορα μέτωπα όπως π.χ. για φέτος η πανδημία ή το μεταναστευτικό.

Την ώρα, όμως, που η κυρία φον ντερ Λάιεν εκφωνούσε αυτή την τόσο σημαντική ομιλία, δύο γυναίκες επίτροποι εντοπίστηκαν και καταγράφηκαν από τον τηλεοπτικό φακό να… πλέκουν.

Πρόκειται για την επίτροπο Ανταγωνισμού Μαργκρέτε Βεστάγκερ από τη Δανία και την επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων και αρμόδια για το μεταναστευτικό Ίλβα Γιόχανσον από τη Σουηδία.

Μετά το πλέξιμο θα λάβουν κι αποφάσεις για σημαντικότατα θέματα που αφορούν όλους μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ