Το ψηφοδέλτιο έγινε….λίστα!

NEA_DHMOKΚάθε μέρα και από ένα καινούριο όνομα προστίθεται στους φερόμενους υποψηφίους για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Έτσι δε μιλούμε πλέον για ψηφοδέλτιο αλλά για…λίστα.

Φυσικά ο καθένας δικαιούται να δηλώνει ότι θέλει και να λέει φυσικά ότι θέλει. Μόνο που με το «λέγε- λέγε» κοντεύουμε να φτάσουμε στο σημείο όπου θα παρουσιαστεί ως υποψήφιος και ο κάθε πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου του Νομού Ιωαννίνων.

Επτά είναι οι θέσεις στο ψηφοδέλτιο, με τις τέσσερις να έχουν «κλειδώσει». Για τις τρεις κυκλοφορούν περί των δέκα ονομάτων κι είναι σίγουρο ότι θα ακούσουμε κι άλλα.

Και βέβαια πάντα οι πληροφορίες θα συνοδεύονται «με έγκυρες πηγές από την Συγγρού». Προφανώς στη Συγγρού δεν έχουν πιο σοβαρή δουλειά από το ασχολούνται ολημερίς με το ψηφοδέλτιο των Ιωαννίνων.

Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό δεν είναι φαινόμενο μόνο των Ιωαννίνων. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει στην Άρτα, όπου εκεί κάποιοι σκαρφίστηκαν μέχρι και διενέργεια δημοσκόπησης. Οι ενδιαφερόμενοι, πραγματικά ή ως σενάρια χειμερινής νυχτός αυξάνονται επίσης στην Πρέβεζα και τη Θεσπρωτία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ