Το Πανεπιστήμιο τιμά την μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη

theodorakis

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων τιμά τη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 20.00, στην Αίθουσα Τελετών «Γεώργιος Μυλωνάς», στην Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων.

Η εκδήλωση θα ανοίξει με χαιρετισμούς από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθηγητή κ. Τριαντάφυλλο Αλμπάνη και τους Αντιπρυτάνεις Καθηγητές                 κ.κ. Μηνά Πασχόπουλο και Σπύρο Γεωργάτο.

Ομιλητής θα είναι ο κ. Κώστας Γουλιάμος, πρ. Πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και Τακτικό Μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών & Τεχνών, με θέμα: «Ερμηνεύοντας τον Μίκη Θεοδωράκη».

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η Καμεράτα, Ορχήστρα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη. Διευθύνει ο κ. Γεώργιος Χλίτσιος.

________________________________________

Λόγω των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/3lm8nXB

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί σε απευθείας μετάδοση στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://diavlos.grnet.gr/event/e2033 την προγραμματισμένη ημέρα και ώρα.

Δεν απαιτείται οποιαδήποτε εγκατάσταση λογισμικού ή προηγούμενη εγγραφή.

Η είσοδος επιτρέπεται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:  πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης τελευταίο εξαμήνου ή  αποτελέσματος ελέγχου rapid test 48 ωρών,  συνδυαστικά με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης. Ανήλικοι από 4 έως 11 ετών δύναται να προσκομίζουν εναλλακτικά self-test 48 ωρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ