Το μοναδικό με άδεια Βιολογικών Αορτικών Βαλβίδων

Την άδειά του σε πλήρη ισχύ διατηρεί το Κέντρο Εμφύτευσης Ειδικών Βιολογικών Αορτικών Βαλβίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων μετά την Υπουργική Απόφαση για αφαίρεση άδειας σε επτά κέντρα δημόσιων νοσοκομείων και ιδιωτικών κλινικών.

«Η πολιτική που εφάρμοσε η Διοίκηση κατά τη θητεία της, παρά το ασφυκτικό οικονομικό πλαίσιο στο οποίο ήταν υποχρεωμένη να λειτουργήσει και η άριστη συνεργασία των Ιατρών της Β΄ Καρδιολογικής Κλινικής, της Αναισθησιολογικής και της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής, τους οποίους συγχαίρει για το έργο τους, πέτυχαν το θετικό αυτό αποτέλεσμα για την περιοχή και όχι μόνο», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Νοσοκομείου.

Στο αποτέλεσμα αυτό, η συμβολή των Νοσηλευτών, των Τεχνολόγων και του Διοικητικού Προσωπικού, είναι ανεκτίμητη. Αποδεικνύεται επίσης ότι, η αξιοποίηση των υποδομών των υπερσύγχρονων υβριδικών Αιμοδυναμικών αιθουσών που τέθηκαν σε λειτουργία στην 4η Πτέρυγα, παρά τις ισχυρές αντιδράσεις, συμβάλλει τα μέγιστα στην ποιότητα και το εύρος των υπηρεσιών υγείας που παρέχει το ΠΓΝΙ .

Το Κέντρο του ΠΓΝΙ είναι το μοναδικό που διατηρεί την άδεια σε όλη τη Κεντρική, Βόρεια και Βορειοδυτική Ελλάδα. Η εξέλιξη αυτή παρέχει τη δυνατότητα στους πολίτες της περιοχής να επιλύουν στον τόπο τους τα σχετικά προβλήματα υγείας και να αποφύγουν την ταλαιπωρία αναζήτησης διεξόδου στα ιδιωτικά κέντρα των Αθηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ