Το «κομμένο» βίντεο, το κολαστήριο της Μόριας και η διαθεσιμότητα του αστυνομικού

Πριν από δύο χρόνια συγκινούσε το πανελλήνιο όταν αποχαιρετούσε τον μικρό Bares, το αγγελούδι της Μόριας με ένα σπαρακτικό μήνυμα. Σήμερα βιώνει μία μεγάλη προσωπική, κατά κύριο λόγο περιπέτεια και υπηρεσιακή που ξεκίνησε να εκτυλίσσεται και πάλι στο κολαστήριο της Μόριας. Ο Γιαννιώτης αστυνομικός που πρωταγωνιστεί στο βίντεο της Ιταλικής τηλεόρασης και φέρεται να βρίζει ηλικιωμένη του καταυλισμού, έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα ενώ μαζί με έναν ακόμη αστυνομικό από τα Γιάννινα και άλλους δύο από άλλες περιοχές της χώρας έχουν ανακληθεί στις υπηρεσίες τους!

Τι συνέβη λοιπόν στη Μόρια; Τι προηγήθηκε του επίμαχου βίντεο που προβλήθηκε από την Ιταλική τηλεόραση και αναμεταδόθηκε από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης;

Το βίντεο σύμφωνα με πληροφορίες γυρίστηκε από πρόσφυγα και παραχωρήθηκε στην Ιταλική τηλεόραση.

Με την διαφορά ότι το πρώτο τμήμα του αφαιρέθηκε..

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες στο μέρος αυτό η ηλικιωμένη που δέχθηκε την φραστική επίθεση του αστυνομικού, πήγαινε για τέταρτη φορά να πάρει φαγητό όταν άλλοι περίμεναν ακόμη στην ουρά..

Της έγινε παρατήρηση.. Εκείνη έφτυσε στο πρόσωπο τον αστυνομικό και πέταξε εναντίον τους το ξύλο που κρατούσε..

Σε συνέχεια αυτού του γεγονότος ήρθε η έκρηξη του αστυνομικού εναντίον της..

Μπορεί να δικαιολογηθεί η ενέργεια αυτή; Σίγουρα όχι… Αυτή τουλάχιστον είναι η αυθόρμητη απάντηση..

Ακόμη και συνθήκες κόλασης, όπως αυτές που βιώνουν χιλιάδες στη Μόρια, οι τέσσερις αστυνομικοί που έχουν επωμιστεί να φροντίζουν για την τάξη, οφείλουν να είναι ψύχραιμοι!

Όμως όσοι γνωρίζουν τον αστυνομικό από τα Γιάννινα που τέθηκε σε διαθεσιμότητα ξέρουν πως δεν ανήκει στην κατηγορία των νταήδων ή των ρατσιστών, επίθετα που συνοδεύουν τα ρεπορτάζ των περισσότερων μέσων ενημέρωσης.

Ξέρουν ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος που έκανε την Ελλάδα να δακρύσει όταν χάθηκε ο μικρός Bares, το ψυχοπαίδι του στην Μόρια και ξέρουν ακόμη πως και ο πιο ευαίσθητος άνθρωπος μπορεί να οδηγηθεί στα άκρα όταν οι συνθήκες τον ξεπερνούν..

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ