Το Γυμνάσιο Περάματος ταξίδεψε στην Τσεχία

tsexia gimnasio peramatos

Το Γυμνάσιο Περάματος έλαβε μέρος στην 5η Διακρατική συνάντηση του έργου “Living beside the water” (Ζώντας δίπλα στο νερό) του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+, που πραγματοποιήθηκε στην Ceska Lipa της Τσέχικης Δημοκρατίας

Η συνάντηση διοργανώθηκε από το σχολείο “Primary School of D. M. Tyrs” της πόλης Ceska Lipa. Το Γυμνάσιο Περάματος εκπροσώπησαν οι καθηγητές Γιάννης Συντάκας, Σοφία Καντζέλη και Ειρήνη Βαρτζιώτη και οι μαθήτριες Γεωργία Γεωργούλη, Αικατερίνη Ζαχάρη και Αλεξάνδρα Ράγκου.

Στα πλαίσια των εργασιών της συνάντησης πραγματοποιήθηκαν όλα τα προγραμματισμένα εργαστήρια. Επίσης, έγινε περιήγηση και ξενάγηση στο Τσέχικο Σχολείο και στην πόλη Ceska Lipa. Πραγματοποιήθηκε περιήγηση στο υδάτινο κάστρο Lipy και στον ποταμό Ploucnice και επίσκεψη στην πόλη Λίμπερετς. Τέλος, οι Ευρωπαίοι καθηγητές και μαθητές επισκέφτηκαν την Πράγα, όπου και ξεναγήθηκαν.

Η συνάντηση στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία. Σ’ αυτή έλαβαν μέρος καθηγητές και μαθητές από την Ελλάδα, την Ισπανία, τη Λιθουανία, την Πορτογαλία και την Τσέχικη Δημοκρατία. Το Ιταλικό σχολείο – εταίρος έλαβε μέρος διαδικτυακά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ