Δεν πρόλαβε να στεγνώσει η τοποθέτηση του κυβόλιθου στην άνοδο της Λεωφόρου Δωδώνης, και οι πρώτες αστοχίες έκαναν την εμφάνισή τους. Το έργο δεν μετράει ούτε λίγους μήνες ζωής, αλλά φαίνεται πως η προχειρότητα είναι διαχρονική αξία για την πόλη των Ιωαννίνων.
Το συγκεκριμένο φρεάτιο, που βρίσκεται πάνω στο νέο οδόστρωμα, έχει εξελιχθεί σε καθημερινό «σαμαράκι» για τους οδηγούς. Το μεταλλικό καπάκι έχει χαλαρώσει και έχει αρχίσει να… χοροπηδάει κάθε φορά που ένας τροχός αυτοκινήτου πατάει πάνω του.
Το πρόβλημα, όμως, δεν είναι μόνο η ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων. Μαζί με το «χοροπηδητό», το καπάκι παράγει έναν έντονο, εκνευριστικό μεταλλικό θόρυβο.
Ανάλογα μάλιστα με την ταχύτητα που αναπτύσσει το αυτοκίνητο, ο γδούπος είναι τόσο δυνατός που ακούγεται σε ολόκληρη την κεντρική πλατεία!
Να φταίει η ζέστη που ακόμη δεν είναι και τόσο έντονη ή κάτι άλλο..