Το φεστιβάλ μικρού μήκους ταξιδεύει στην Άρτα

artaΓια τρίτη συνεχή χρονιά το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, ταξιδεύοντας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κάνει στάση στην Άρτα και στον κινηματογράφο Παλλάς.

Την Κυριακή 11 και την Δευτέρα 12 Μαρτίου στις 7μμ θα προβληθούν 19 ταινίες μικρού μήκους που βραβεύτηκαν και διακρίθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Δράμα.

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια πια, ξεπερνά τα όρια της πόλης της Δράμας και ταξιδεύει στην Ελλάδα και το εξωτερικό με…”μικρές” αποσκευές και σκοπό την προβολή και διάδοση του έργου των μικρομηκάδων κινηματογραφιστών.

Συνεχίζοντας τα ταξίδια του, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, κάνει στάση, για τρίτη συνεχή χρονιά, στην Άρτα.

Δεκεννιά βραβευμένες ταινίες της 34ης διοργάνωσης, που έλαβε χώρα στην Δράμα τον περασμένο Σεπτέμβρη,θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και φέτος οι κινηματογραφόφιλοι της πόλης μας την Κυριακή 11 και την Δευτέρα 12 Μαρτίου στον κινηματογράφο «Παλλάς» (Β. Πύρρου 27, 
Άρτα).

Οι προβολές ξεκινούν στις 7μμ και η γενική είσοδος είναι 5 ευρώ.

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς στη χώρα μας, ενώ κατέχει μια από τις πρώτες θέσεις ανάμεσα στα διεθνούς κύρους Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ