Το φεστιβάλ Ακαδημιών του ΟΠΑΠ και φέτος στα Γιάννινα

akadimies opap5

akadimies opap5

Για 2η συνεχόμενη σεζόν, ο ΟΠΑΠ βρίσκεται στην καρδιά του αθλητισμού με πρωτοποριακές ιδέες και πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην ενδυνάμωση των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών αξιών και το ΠΕΑΚΙ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να φιλοξενεί μια εκδήλωση ακαδημιών από ολόκληρη την Βορειοδυτική Ελλάδα (Κέρκυρα, Ήπειρος, Λευκάδα, Αιτωλοακαρνανία).

Την Κυριακή 19 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί το 5ο Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ στο Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων στην Ανατολή.

Φέτος, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία τόσο να παίξουν ποδόσφαιρο χωρίς όμως να μετρούν το σκορ, όσο και να δοκιμάσουν διάφορες αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες οι οποίες θα τους φέρουν πιο κοντά στις αξίες της ομαδικότητας, του ευ αγωνίζεσθαι, της αφοσίωσης και του σεβασμού.

Παράλληλα, θα δοκιμάσουν άλλα αθλήματα όπως το σκάκι, το taekwondo και την τοξοβολία, αλλά θα γνωρίσουν και Παραολυμπιακά αθλήματα και αθλητές.

Οι γονείς, αντίστοιχα, θα περάσουν το χρόνο τους δημιουργικά, παρακολουθώντας ιατρικά σεμινάρια, όπως και σεμινάρια διατροφής και ψυχολογίας.

Η Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ θέλει να ευχαριστήσει τους διοργανωτές για την προτίμηση της πόλης μας και των εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚΙ για 2η συνεχόμενη χρονιά.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ