Το «ευχαριστώ» από το Ίδρυμα «Νεομάρτυς Γεώργιος»

fotia asilo

Η χθεσινή ημέρα ήταν δύσκολη για τους ανθρώπους του Παραρτήματος ΑΜΕΑ Ιωαννίνων «Ο Νεομάρτυς Γεώργιος», λόγω  πυρκαγιάς που ξέσπασε σε παρακείμενη έκταση των εγκαταστάσεών μας.

Η διοίκηση του ιδρύματος και η πρόεδρος Μαρία Τσολάκη με επιστολή τους απευθύνουν ευχαριστίες στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άμεση επέμβαση καθώς η φωτιά είχε φτάσει στην αυλή του ιδρύματος.

Επίσης απευθύνουν ευχαριστίες προς την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου, το Δήμο Ιωαννιτών, τις Αστυνομικές δυνάμεις και το Παράρτημα ΕΚΑΒ Ιωαννίνων, που με την άμεση αντίδρασή τους, ρύθμισαν την κατάσταση και έλαβαν όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να μην τεθούν σε κίνδυνο οι ζωές των ανθρώπων που περιθάλπονται στη Δομή μας.

«Θέλουμε να συγχαρούμε τους υπαλλήλους της Δομής που λειτούργησαν με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα, εφαρμόζοντας τα πρωτόκολλα ανάγκης, εκκενώνοντας το κτίριο άμεσα και με ασφάλεια, χωρίς κανένα κίνδυνο για 63 ωφελούμενους μας. Ακόμη ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους ανθρώπους της «γειτονιάς» μας, που πάντα είναι δίπλα μας και έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να παρέχουν την υποστήριξη και τη βοήθειά τους. Τους ευχαριστούμε  πολύ για την αγάπη και κατανόησή τους. Η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη πρωτοστάτησαν στη χθεσινή μέρα και ήταν το πιο δυνατό συναίσθημα που εισπράξαμε», αναφέρεται στην επιστολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ