Το Ελιξίριο του Έρωτα, από τη Νέα Υόρκη στα Γιάννινα

ELIKSIRIOΜε πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ξεκινά στην πόλη μας το πρόγραμμα «The Met: Live in HD». Πρόκειται για τη ζωντανή αναμετάδοση σε οθόνη υψηλής ευκρίνειας οκτώ μεγάλων παραστάσεων της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, σε συνεργασία με τον Όμιλο Antenna, με την υπογραφή των πλέον καταξιωμένων καλλιτεχνών της παγκόσμιας Λυρικής Σκηνής.

Η σεζόν για το βραβευμένο πρόγραμμα ανοίγει στις 13 Οκτωβρίου με την εντυπωσιακή παράσταση «Το Ελιξίριο του Έρωτα» του Donizetti. Πρόκειται για μια νέα παραγωγή σε σκηνοθεσία του Bartlett Sher. Την ορχήστρα διευθύνει ο Maurizio Benini. H Anna Netrebko κάνει το ντεμπούτο της στη ΜΕΤ, στον ρόλο της όμορφης και πλούσιας Αντίνα, ενώ ο Matthew Polenzani είναι ο Νεμορίνο, ο απλός χωρικός που την ερωτεύεται με πάθος.

O Μariusz Kwiecien είναι ο υπερόπτης μνηστήρας της Αντίνα, ο λοχίας Μπελκόρε και ο Ambrogio Maestri θα ερμηνεύσει τον ρόλο του μάγου γιατρού «Δρ. Ντουλκαμάρα». Η παράσταση έχει ελληνικούς υπότιτλους.

Εισιτήρια

Γενική Είσοδος: 20 ευρώ

Άνεργοι: 15 ευρώ (με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας)

Παιδιά: 15 ευρώ

Ομαδικά (άνω των 20 ατόμων) 15 ευρώ  (μόνο από την Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων)

Φοιτητές: Εκατό (100) φοιτητικά εισιτήρια θα επιδοτούνται μέσω     τοπικής χορηγίας στην τιμή των 5€ αντί των 15€. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας).

           

 

Προπώληση εισιτηρίων:

Γραφείο Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Μεταβατικό Κτήριο, Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων Τηλ. 26510 07524 (ΔΕ-ΠΑ 8.00 – 14.00)

Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης Σπ. Κατσαδήμα 7 Ιωάννινα Τηλ. 26510 75880 (Ώρες καταστημάτων)

 

Πώληση εισιτηρίων:

Ισόγειο Συνεδριακού Κέντρου ΄Κάρολος Παπούλιας’

(Μόνο την ημέρα της παράστασης, 13 Οκτωβρίου 2012 από τις 18.25’)

•Οι πόρτες της αίθουσας κλείνουν στις 19.50’.

•Μετά την έναρξη της παράστασης, η είσοδος στην αίθουσα θα είναι δυνατή μόνο στο διάλειμμα.

•Για τους κατόχους μειωμένων εισιτηρίων, είναι απαραίτητη η επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας ή της κάρτας ανεργίας, κατά την προσέλευση στην παράσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των παραστάσεων, καθώς επίσης και την πώληση των εισιτηρίων, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες:

www.metingreece.com, www.culture.uoi.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ