Το μεγαλύτερο club ιδιοκτητών πολυτελών οχημάτων της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας FERRARI Passione Rosa έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις από την Ήπειρο όπου φιόρτασε τα 25 χρόνια από την ίδρυσή του.
Είκοσι πανέμορφα και εντυπωσιακά οχήματα περιηγήθηκαν όχι μόνο στην πόλη αλλά και σε μέρη όπως το Ανθοχώρι Μετσόβου και τα Τζουμέρκα.
Τα τελευταία έκλεψαν τις εντυπώσεις..
Και το κλαμπ υποσχέθηκε να επιστρέψει το 2025, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί και τα οδικά έργα στην περιοχή, με σημαντικότερο τον δρόμο από τα Πηγάδια ως την γέφυρα Πλάκας, με κάτι πολύ εντυπωσιακό.
«Όταν θα τελειώσουν τα έργα οδοποιός, το 2025, όπως μας πληροφόρησαν, σκοπεύουμε να οργανώσουμε κάτι πολύ δυνατό που δεν μπορούμε να το ανακοινώσουμε ακόμη.. Το τοπίο στα Τζουμέρκα είναι φανταστικό και η περιοχή χρειάζεται περισσότερη προβολή.. Με αυτό που θα ετοιμάσουμε θα συμβάλλουμε ώστε να πετύχουμε αυτή την προβολή» δήλωσε ο εκπρόσωπος του club λίγο πριν αναχωρήσουν από τα Γιάννινα τα εντυπωσιακά οχήματα.