Το Χωριό της Χαράς κέρδισε τις εντυπώσεις

axorio xaras

Άνοιξε τις πύλες το Χωριό της Χαράς στην Πρέβεζα… Στην Πλατεία Δικαστηρίων υποδέχθηκε μικρούς και μεγάλους κι έβαλε τη δική του γιορτινή νότα στην πόλη.

Τους επισκέπτες, που αψήφησαν το τσουχτερό κρύο υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Χρήστος Μπαίλης, ο οποίος αντάλλαξε ευχές για τις ημέρες των εορτών.

Το χωριό της χαράς θα είναι ανοιχτό μέχρι τις 6 Ιανουαρίου και θα φιλοξενήσει μία σειρά από δραστηριότητες και εκδηλώσεις που έχουν ετοιμάσει σχολεία, σύλλογοι και φορείς.

Η μεγάλη έκπληξη ήταν η επίσκεψη του Αι Βασίλη στο «Χωριό της χαράς» όπου μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν και φωτογραφήθηκαν μαζί του, ενώ δεν έλειψαν και τα κεράσματα από το Ζαχαρόσπιτο που είναι ένα από τα ξύλινα σπιτάκια που τα παιδιά θα δημιουργούν μαζί με τους εθελοντές.

Ο διάκοσμος στο χώρο φέτος είναι ξεχωριστός και σε αυτό συνέβαλλαν οι εθελοντές και οι καταρτιζόμενοι του τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής Διακόσμησης και Σχεδιασμός Αντικειμένων του Δημόσιου ΙΕΚ Πρέβεζας που έβαλαν τη δική τους ξεχωριστή πινελιά με πολύ κέφι και φαντασία.

Στο χώρο της πλατείας καθημερινά θα γίνονται δράσεις με πολύ μουσική, ζωγραφική πρόσωπου, Χριστουγεννιάτικες κατασκευές, θα διαβάζονται παραμύθια, οι μικροί μας φίλοι θα φτιάχνουν υπέροχα Χριστουγεννιάτικα μπισκότα , θα τραγουδούν και θα χορεύουν ,ενώ από τις δράσεις δε θα λείψει και το θεατρικό παιχνίδι, ενώ καθημερινές θα είναι οι εκπλήξεις στο Χριστουγεννιάτικό χωριό της Χαράς.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ