Το χορευτικό του Πνευματικού τα… έψαλλε στη Βουλή!

xoreutiko vouli

Η Βουλή των Ελλήνων καλωσόρισε τα Χριστούγεννα και το νέο έτος με κάλαντα και ακούσματα από διάφορα μέρη του τόπου μας, που προκάλεσαν κατάνυξη, συγκίνηση, αλλά και αισιοδοξία και πίστη για το μέλλον. 

Παιδικές φωνές και χαμόγελα, παραδοσιακά κάλαντα και χοροί, μαζί με ευχές για υγεία και ευημερία, συνέθεσαν το χριστουγεννιάτικο σκηνικό στο Κοινοβούλιο.

Ανάμεσα σε αυτούς που τα… έψαλλαν ήταν και το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, υποδέχθηκε στο Εντευκτήριο του Κοινοβουλίου παιδάκια από το νηπιαγωγείο της Βουλής που τραγούδησαν τα κάλαντα μαζί με τις δασκάλες τους, ενώ ακολούθησαν παραδοσιακά κάλαντα από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Ναούσης – Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «ο Κυριακίδης», το Κέντρο Λαϊκού Πολιτισμού Αιγάλεω (ΚΕ.Λ.Π.Α.) και  το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών.

«Ήρθαν η αθωότητα, η παλικαριά, η πολιτιστική μας ποικιλία και ιδιομορφία, αλλά και η λεβεντιά», όπως σημείωσε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Τασούλας.

Δράττοντας της ευκαιρίας ο Πρόεδρος της Βουλής ευχήθηκε σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες «υγεία, καλή χρονιά και προκοπή αισιοδοξία και πίστη για το αύριο της χώρας, το οποίο είναι στα χέρια μας και επειδή το κρατάμε στα χέρια μας δεν μπορεί παρά να είναι αίσιο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ