Το ασυμβίβαστο του αντιδημάρχου επανήλθε..

dsioanninon16

dsioanninon16

Το θέμα του ασυμβίβαστου του αντιδημάρχου Γιάννη Λιόντου επανέρχεται στην επικαιρότητα, τρία χρόνια μετά την ανάληψη καθηκόντων του ιδίου και της παρούσας δημοτικής αρχής.

Και επανέρχεται με αφορμή τις βαρύτατες αιχμές εναντίον της δημοτικής αρχής που συνόδευσε την παραίτησή του ο Κώστας Κυριαζής. Ο κ. Κυριαζής αναφέρθηκε εκτενώς στην περίπτωση του αντιδημάρχου, δίνοντας μάλιστα και τα παραστατικά έγκρισης δαπανών για το έργο της ΔΕΥΑΙ το οποίο εκτελούσε ο κ. Λιόντος!

Το έργο είχε δημοπρατηθεί το 2012 και η σύμβαση υπογράφηκε τον Ιανουάριο του 2014. Ο κ. Λιόντος, πέντε μήνες μετά μετείχε στις δημοτικές εκλογές, έχοντας υπογράψει προφανώς την προβλεπόμενη υπεύθυνη δήλωση ότι δεν εκτελεί κανένα έργο του Δήμου…

Τελικά όμως, όπως προκύπτει από τα στοιχεία εκτελούσε.

Μάλιστα σύμφωνα με τα παραστατικά που παρουσίασε ο κ. Κυριαζής, το έργο «Κατασκευή δικτύου Ακαθάρτων – Ύδρευσης στην οδό Ρήγα Φεραίου στα Καρδαμίτσια», πληρώθηκε με το ποσό των 54 χιλιάδων ευρώ τον Ιούνιο του 2015!!

Το πιο εντυπωσιακό βέβαια είναι ότι το έργο που ανέλαβε και εκτέλεσε ο αντιδήμαρχος έργων παρελήφθη επίσημα από την Δημοτική Επιχείρηση πριν από έναν μήνα!

Ο κ. Κυριαζής, αν και πλέον θα είναι παρών στο Δημοτικό Συμβούλιο, σημείωσε ότι για το θέμα αυτό, όπως και για την σκανδαλώδη μίσθωση ακινήτου δίπλα στη Λεωφόρο Νιάρχου που αποφεύχθηκε μετά από τις δικές του αποκαλύψεις, θα συνεχίσει να αναμένει απαντήσεις…

{jathumbnail off}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ