Το αλάτι μιας ολόκληρης χρονιάς!

Το αλάτι μιας ολόκληρης χρονιάς έπεσε μέσα σε τρεις μέρες στους δρόμους της Ηπείρου. Τα αποθέματα που υπήρχαν εξαντλήθηκαν και τα φορτηγά της Περιφέρειας Ηπείρου αλλά και των Δήμων κάνουν πλέον σχεδόν καθημερινά μεταφορές αλατιού από τις αλυκές Μεσολογγίου.

Τα προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία ήταν αρκετά.

Κι αν στα ορεινά υπήρξε ετοιμότητα και εγρήγορση δεν έγινε το ίδιο και στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων όπου ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί ο αποχιονισμός των δρόμων ενώ τα πάντα είναι παγωμένα.

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης σε δηλώσεις που έκανε εξήρε το έργο της Πολιτικής Προστασίας επισημαίνοντας ότι ο Προιστάμενος της υπηρεσίας Δημήτρης Μαυρογιώργος είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενό του. Εξήρε επίσης το έργο όλων των εργαζομένων της Διεύθυνσης καθώς αρκετοί απ’ αυτούς εργάστηκαν επί τρία συνεχόμενα 24ωρα.

«Εμείς πέρα από το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο που είναι αρμοδιότητά μας, συνδράμαμε όλους τους Δήμους και τον Δήμο Ιωαννιτών. Ανοίξαμε το αεροδρόμιο, τα νοσοκομεία, το κεντρικό δίκτυο της πόλης. Βοηθήσαμε όλους τους Δήμους που αντιμετώπισαν έντονα φαινόμενα, όπως τον Δήμο Δωδώνης που επλήγη περισσότερο από όλους. Συνεργαστήκαμε με όλους… βοηθήσαμε τους κτηνοτρόφους… Δώσαμε το αλάτι μιας ολόκληρης χρονιάς τις ημέρες αυτές… Και συνεχίζουμε», τόνισε στις δηλώσεις του ο κ. Καχριμάνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ