Της τελευταίας στιγμής…

Οι συζητήσεις που άνοιξαν ξαφνικά για το κόστος διαχείρισης απορριμμάτων αποδεικνύουν ένα πράγμα… Πως, ότι κι αν αλλάζει, θα παραμένουμε πάντα της τελευταίας στιγμής!

Από το 2011 ξεκίνησε ο σχεδιασμός των έργων στην Ήπειρο.. Από το 2011 μέχρι σήμερα έγιναν απανωτές συζητήσεις, συνεδριάσεις, συσκέψεις…

Λίγο πολύ η επιβάρυνση που θα επέφεραν τα έργα ήταν γνωστή.. Άλλωστε έχει τονιστεί πολλές φορές μέχρι σήμερα, ότι αυτή θα ήταν μικρότερη σε σύγκριση πάντα με αντίστοιχα έργα σε άλλες περιοχές της χώρας.

Ωστόσο οι Φορείς Διαχείρισης Απορριμμάτων στην Ήπειρο ανακάλυψαν την Αμερική εδώ και μερικές ημέρες.. Και μαζί με αυτούς κι αρκετοί άλλοι που θέλουν να κάνουν μικροπολιτική.. Πρόκειται για αυτούς που θα καταργούσαν τα ΣΔΙΤ, θα έδιναν το δικαίωμα στον κάθε Δήμο να αποφασίζει και να σχεδιάζει μόνος του και βέβαια στην πορεία άλλα έπραξαν..

Φυσικά αυτό που έχει μεγάλη αξία είναι το γεγονός ότι από το 2011 μέχρι και τώρα δεν έγινε σχεδόν απολύτως τίποτα στην κατεύθυνση της ορθολογικής διαχείρισης των απορριμμάτων..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ