Της έσωσαν τη ζωή στο ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού

panepistimiako ioanninon

Η εμπειρία αλλά και η ψυχραιμία που έδειξαν οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων ήταν αυτά που μέτρησαν καταλυτικά για να σωθεί η ζωή μιας 64χρονης γυναίκας.

Η 64χρονη διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΤΕΠ με βαριά δύσπνοια. Άμεσα κλήθηκε αναισθησιολόγος για την διασωλήνωσή της αλλά μέσα σε δευτερόλεπτα κυριολεκτικά η κατάσταση επιδεινώθηκε και η γυναίκα έχασε πλήρως τις αισθήσεις της.

Κάθε δευτερόλεπτο ήταν πολύτιμο..

Η αντίδραση των γιατρών του ΤΕΠ υπήρξε άμεση και σύμφωνα με πληροφορίες προχώρησαν οι ίδιοι στη διασωλήνωση και έτσι έσωσαν τη ζωή της 64χρονης.

Δεν είναι κάτι που συνηθίζεται και ως εκ τούτου ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Νίκος Κατσακιώρης έσπευσε να τους συγχαρεί δημόσια.

«Οφείλουμε να συγχαρούμε τον ιατρό της ΩΡΛ κλινικής του #ΠΓΝΙ Ε.Β.’ Κόμνο Ιωάννη, τους ειδικευόμενους κο Τσαφαρά Χαράλαμπο και κα Μπιζογλου Μαγδαληνή καθώς επίσης και όλο το προσωπικό του ΤΕΠ του νοσοκομείου μας, για την άριστη και έγκαιρη αντιμετώπιση έκτακτου περιστατικού 64χρονης ασθενούς, στην εφημερία της Παρασκευής 13/05/22, που είχε σαν αποτέλεσμα την άμεση διάσωσή της εντός ολίγων δευτερολέπτων», αναφέρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ