Τήρησε τις δεσμεύσεις του ο Χρήστος Χασιάκος

ATHAMANIO1Την δέσμευσή του να είναι πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ένας εκπρόσωπος εκ των δύο μειονεκτικών κοινοτήτων που εντάχτηκαν στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, ανά διέτια, έκανε πράξη ο δήμαρχος Χρήστος Χασιάκος.

Στις δημαιρεσίες που ολοκληρώθηκαν πρόεδρος εξελέγη ο Ιωάννης Χάιδος, δημοτικός σύμβουλος απ’ τα Θεοδώριανα, αντιπρόεδρος ο εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης Κων. Χατζηγιάννης, που κατείχε το αξίωμα και την προηγούμενη διετία και γραμματέας η Ευαγγελία Φούκα – Κλείτσα που κι αυτή κατείχε το ίδιο αξίωμα και την προηγούμενη διετία.

Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής εξελέγησαν οι Απόστολος Τυρολόγος, Γεώργιος Στασινός, Νικόλαος Σιμόπουλος και Κώστας Βερλέκης απ’ την πλειοψηφία και οι Όμηρος Καπέλης και Παναγιώτης Σκαλτυσογιάννης απ’ την μειοψηφία, ενώ θα προεδρεύει ο δήμαρχος Χρήστος Χασιάκος. Μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν απ’ την πλειοψηφία οι Δημήτρης Κανής, Κων. Βερλέκης, Γιώργος Στασινός και Γιώργος Παππάς και απ’ την μειοψηφία οι Νικόλαος Ρίζος και Θεόδωρος Σιόντης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ