Την υποψηφιότητά του στο ΚΙΝΑΛ κατέθεσε ο Δ. Δημητρίου

dimitriou dimitris

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημήτρης Δημητρίου είναι ο πρώτος που δημοσιοποιεί το ενδιαφέρον του να συμμετάσχει στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ.

Ο ίδιος, με ανάρτησή του, έκανε γνωστό ότι κατέθεσε στην αρμόδια επιτροπή ψηφοδελτίων την υποψηφιότητά του θεωρώντας ότι μπορεί να αποτελέσει έναν από κείνους που εργαστούν για την αναγέννηση της παράταξής του καθώς και για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις ερχόμενες εθνικές εκλογές.

«Σε αυτή την από κάθε περίπτωση κρίσιμη συγκυρία στόχος μου είναι να αποτελέσω και εγώ έναν από όλους,  που θα εργαστούμε για την αναγέννηση της παράταξης καθώς και τον πρωταγωνιστικό ρόλο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Κατέθεσα την υποψηφιότητα μου στην επιτροπή ψηφοδελτίων, θεωρώντας  ότι μπορώ να δώσω τον αγώνα μου μαζί σας για μια πιο δίκαιη κοινωνία, με λιγότερες ανισότητες, ευκαιρίες για τη νέα γενιά και πάντα με σεβασμό στις αρχές και τις αξίες μας, για την ολική επαναφορά του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ προς όφελος των πολιτών και της χώρας.

Η δέσμευση του Προέδρου μας Νίκου Ανδρουλάκη  για την Ελλάδα της  αξιοκρατίας, της διαφάνειας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εθνικής αξιοπρέπειας πρέπει να είναι δέσμευση όλων μας,  γιατί ο ελληνικός λαός αξίζει περισσότερα» αναφέρει ο Δημήτρης Δημητρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ