Την Τετάρτη τα… σπουδαία για το Open Mall της Άρτας

open mall arta

Την ερχόμενη Τετάρτη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Άρτας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο και οι προθέσεις της Δημοτικής Αρχής για το έργο του Open Mall.

Τα συνεργεία έστω και δειλά έχουν πιάσει δουλειά σε μία πόλη που μοιάζει βομβαρδισμένη, το έργο όμως είναι εκτός χρονοδιαγράμματος και με οικονομική εκκρεμότητα ενός εκατομμυρίου ευρώ περίπου.

Παράλληλα τα χρονικά περιθώρια καθώς πρόκειται για έργο του Ταμείου Ανάκαμψης, στενεύουν και θα απαιτηθεί κάτι παραπάνω από αγώνας δρόμου για να μπορέσει να ολοκληρωθεί.

Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο συγκεντρώνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον καθώς η Δημοτική Αρχή θα πρέπει να ξεκαθαρίσει πλήρως τις προθέσεις της σχετικά με την παρέμβαση αυτή και να δώσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα προς τους πολίτες οι οποίοι εδώ και πολλούς μήνες ταλαιπωρούνται.