Την Κυριακή οι υποψηφιότητες για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

pasok1Οι διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ βρίσκονται στην τελική ευθεία, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην Εθνική Συνδιάσκεψη που πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της Ιπποκράτους, οι αυριανές εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν με ομιλίες του επικεφαλής των Σοσιαλιστών στην Ευρωβουλή Χήνες Σβόμποντα, και του γραμματέα της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Λουίς Αγιάλα.

Θα ακολουθήσουν οι ομιλίες του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη και του προέδρου του Κινήματος Γιώργου Παπανδρέου.

Στη συνέχεια, θα γίνει ο απολογισμός της κυβερνητικής διετίας του ΠΑΣΟΚ, από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Παντελή Οικονόμου και η παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων του Κινήματος εν όψει των εθνικών εκλογών, από τον υφυπουργό Εσωτερικών Πάρι Κουκουλόπουλο. Θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις από τους συμμετέχοντες.

Οι εργασίες της Κυριακής θα ξεκινήσουν με τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων, μετά τη λήξη της οποίας θα συνεχιστεί η Εθνική Συνδιάσκεψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ