Τιμήθηκε η Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού

anatoli ekdiloseis

353.000 αθώα θύματα.. Μία Γενοκτονία.. Μία Γενοκτονία που όσα χρόνια κι αν πέρασαν, όσα κι αν περάσουν δεν μπορεί να λησμονηθεί.

Η Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.

Με εκδηλώσεις που κορυφώθηκαν στην Ανατολή, στο Μνημείο των Αλησμόνητων Πατρίδων, τίμησαν την Μνήμη, η Περιφέρεια Ηπείρου, ο Δήμος Ιωαννιτών, η Αδελφότητα Ποντίων και Μικρασιατών Ηπείρου και ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Ιωαννίνων.

Παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, οι βουλευτές Σταύρος Καλογιάννης, Μαρία Κεφάλα και Μερόπη Τζούφη, εκπρόσωποι της Πρυτανικής Αρχής, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, ο Διοικητής της 8ης Μεραρχίας, αντιπεριφερειάρχες, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • anatoli ekdiloseis1EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • anatoli ekdiloseis2

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Περιφερειάρχης, ο Δήμαρχος, η βουλευτής Μαρία Κεφάλα εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Βουλής ενώ στην Γενοκτονία αναφέρθηκαν με δηλώσεις τους οι βουλευτές Σταύρος Καλογιάννης και Μερόπη Τζούφη.

Συγκινητική ήταν η κεντρική ομιλία που έγινε από την Πρόεδρο της Αδελφότητας Ποντίων και Μικρασιατών Ανδρονίκη Κολυζώη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ