Τίμησαν την μνήμη του Ευριπίδη Σκλιβανίτη..

eurip mikonos

eurip mikonos

Ένας αγώνας δρόμου για τη μνήμη του.. Τη μνήμη ενός νέου ανθρώπου, ενός σημαντικού αθλητή. Του Ευριπίδη Σκλιβανίτη, που άφησε την τελευταία του πνοή στο νησί των ανέμων..

Στο γιαλό της Μυκόνου η Ευριπίδεια διαδρομή, αφιερωμένη στον Ευριπίδη Σκλιβανίτη. Μία εκδήλωση που έγινε πλέον θεσμός.

Παρουσία της οικογένειας, συναθλητών και φίλων του εκλιπόντος κωπηλάτη και δασκάλου που το νήμα της ζωής του κόπηκε ξαφνικά το χειμώνα του 2014 σε τροχαίο στη Μύκονο, γονείς, μαθητές και αθλητές έτρεξαν στις διαδρομές με αφετηρία και τερματισμό κάτω από το Δημαρχείο.

Ο αγώνας περιλάμβανε αποστάσεις 5 και 10 χιλιομέτρων, 1.000 μέτρα για τα παιδιά και σκυταλοδρομία 3 ατόμων όπου έτρεξαν συνολικά τα 5 χιλιόμετρα.

eurip mikonos1

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Μυκόνου Κωνσταντίνου Κουκά και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, της Διοίκησης και των καθηγητών των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων και πολύ κόσμου ο οποίος παρακολούθησε και χειροκρότησε θερμά τους συμμετέχοντες.

Συγκινητική ήταν η παρουσία των ανθρώπων του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, αθλητών και παραγόντων, που με τον τρόπο αυτό τίμησαν ένα μέλος και της δικής τους οικογένειας.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ