Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη με τους πρυτάνεις

maska mitsotakis

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να πραγματοποιήσει τηλεδιάσκεψη το απόγευμα της Δευτέρας, με τους πρυτάνεις των πανεπιστημίων με αφορμή την τραμπούκικη επίθεση στον πρύτανη του ΟΠΑ Δημήτρη Μπουραντώνη.

Όπως ανακοινώθηκε, ο πρωθυπουργός θα έχει στις 16.00 τηλεδιάσκεψη με Πρυτάνεις των Πανεπιστημίων της χώρας και τις ηγεσίες των Υπουργείων Παιδείας και Θρησκευμάτων και Προστασίας του Πολίτη. Η τηλεδιάσκεψη έρχεται μετά την εισβολή ομάδας αναρχικών στην ΑΣΟΕ, οι οποίες πέρασαν ταμπέλα γύρω από το λαιμό του πρύτανη Δημήτρη Μπουραντώνη, στην οποία αναγραφόταν η φράση «αλληλεγγύη στις καταλήψεις».

Πέτσας: Άμεσα πρωτοβουλίες για τα πανεπιστήμια

Την πρωτοβουλία του πρωθυπουργού είχε προαναγγείλει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας που ανακοίνωσε ότι θα ληφθούν άμεσα πρωτοβουλίες για τα πανεπιστήμια. Η ανακοίνωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα ανέφερε ότι «τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στις 16:00, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει τηλεδιάσκεψη με τους Πρυτάνεις των Πανεπιστημίων της χώρας και την ηγεσία των Υπουργείων Παιδείας και Θρησκευμάτων και Προστασίας του Πολίτη.

Ο απαράδεκτος, φασιστικός, προπηλακισμός του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, εκτός από ομόθυμη καταδίκη απαιτεί και την ανάληψη άμεσων πρωτοβουλιών με σκοπό τη διασφάλιση της ακώλυτης λειτουργίας και της προστασίας των Πανεπιστήμιων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ