Τι θέλει να πει ο ΣΥΡΙΖΑ;

tep igoumenitsa

tep igoumenitsa

Μάλλον περισσότερα ερωτήματα προκαλεί παρά διαφωτίζει η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας, σχετικά με την τύχη του ΤΕΠ.

Όπως είναι γνωστό, στις εγκαταστάσεις που προορίζονταν για την λειτουργία του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, θα μεταφερθεί το ΠΕΔΥ και το Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας, γεγονός που έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό μεταξύ των τοπικών φορέων…

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις εξέδωσε μία μακροσκελή ανακοίνωση, η οποία αποτελεί ύμνο στην μεταρρύθμιση που γίνεται στο χώρο της υγείας.

Στο δια ταύτα, μάλλον έρχεται να μπερδέψει τα πράγματα, καθώς αναφέρει ότι ο νέος κανονισμός του Νοσοκομείου Φιλιατών -άγνωστο αν έχει δημοσιευθεί στο ΦΕΚ- ενσωματώνει το ΤΕΠ ενώ είναι σε εξέλιξη η προμήθεια του εξειδικευμένου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

Το καλύτερο όμως που αναφέρει είναι το εξής: “Καμία περιορισμένη χρήση σήμερα δεν αποκλείει την οποιαδήποτε επέκταση αύριο, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν. Τα θέματα υγείας πρέπει να μας ενώνουν, δεν είναι κατάλληλο πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης”….

Και ο καθένας καταλαβαίνει…

{jathumbnail off}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ