Τι συνέβη στο Μονολίθι; Γνωρίζει το Δασαρχείο….

MONOLITHI_DΚάτι περίεργο συνέβη στο αισθητικό δάσος του Μονολιθίου Πρέβεζας. Στην περιοχή είχε προγραμματιστεί να γίνει ο πρώτος αγώνας ορεινής ποδηλασίας, από τον πολύ δραστήριο τοπικό σύλλογο.

Έτσι τις τελευταίες ημέρες το δασαρχείο επιδόθηκε σε εργασίες καθαρισμού και διαμόρφωσης των διαδρομών, προκειμένου να είναι ασφαλείς οι ποδηλάτες και να μην τεθεί σε κίνδυνο η ζωή τους.

Στο πλαίσιο αυτών των εργασιών, πιθανότατα, φαίνεται ότι κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία για να κόψουν (παράνομα;) και ξύλα για τον χειμώνα που θα ακολουθήσει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι ευαισθητοποιημένοι πολίτες απευθύνθηκαν στο δασαρχείο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν και να ζητήσουν την παρέμβασή του ώστε να μπει τέλος στην παράνομη υλοτόμηση.

Εκεί ήρθαν αντιμέτωποι με την οργισμένη αντίδραση των αρμοδίων. Παρόλα αυτά και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο Δασαρχείο έχουν πλήρη εικόνα και για την παράνομη υλοτόμηση και για τους ανθρώπους που επιδόθηκαν σε αυτή. Μήπως λοιπόν έχουν και την απάντηση την οποία οφείλουν να δώσουν δημόσια;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ