Τι συμβαίνει με την μίσθωση των κατασκηνώσεων στη Λούτσα..

kataskinoseis loutsa

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου όταν είχε γίνει η δημοπρασία παραμένει σε εκκρεμότητα όπως φαίνεται η υπογραφή της σύμβασης για την μίσθωση των κατασκηνώσεων στη Λούτσα.

Ο Δήμος Πάργας είχε προχωρήσει στη δημοπρασία μέσω της οποία αναδείχθηκε πλειοδότρια η εταιρεία Black Delta Entertanment, συμφερόντων του Ομίλου Γιαννακόπουλου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο επικεφαλής της παράταξης Νέα Δύναμη Φώτης Νάκιας μέχρι τώρα δεν έχει υπογραφεί η σύμβαση.

Ο κ. Νάκιας δεν προχωρά σε λεπτομέρειες αλλά γίνεται σαφές ότι έχουν ανακύψουν ζητήματα για την υπογραφή της. Κι αυτά αποτυπώνονται σε διαβαθμισμένο έγγραφο της νομικής υπηρεσίας του Δήμου.

«Ο Δήμαρχος παρά τη δέσμευση του ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ στο αίτημα μας σε αντίθεση με τον δικηγόρο του Δήμου Κ. Τάσση που με διαβαθμισμένο έγγραφο ως ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ στις 27 Δεκεμβρίου 2021 ενημέρωσε τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και τον υπογράφοντα για την πορεία της μίσθωσης.

Δεν θα αναφερθούμε, για ευνόητους λόγους  σε λεπτομέρειες του εγγράφου παρά  μόνο στην κατακλείδα της τελευταίας παραγράφου όπου απευθυνόμενος στην Οικονομική Επιτροπή μας καλεί να αποφασίσουμε για τον περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης.

Συνεπώς, καλούμε την Δημοτική Αρχή και προσωπικά τον Δήμαρχο να μην κωλυσιεργεί άλλο, να αφήσει κατά μέρος τις προσωπικές πολιτικές στρατηγικές και να κινηθεί άμεσα υπό την καθοδήγηση της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου για την διασφάλιση των συμφερόντων του Δήμου Πάργας» αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ